Type functie

Fulltime

Geplaatst op

Vandaag

Beschrijving

Ben jij onze nieuwe Junior Projectmanager? Solliciteer dan direct!
 
Dit ga je doen als Junior Projectmanager
 
In deze functie ben je betrokken bij het gehele traject van onze grote multidisciplinaire projecten van tender tot aan uitvoering. Samen met de (Sr.) projectmanager en het tenderteam ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van de beste aanbieding.
 
Jouw reeds opgedane kennis van projectmanagement zorgt ervoor dat deze projecten ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Tijdens de realisatie ben je naast de (Sr.) projectmanager de copiloot op het project en bewaak je de voortgang en zorg je ervoor dat een project met een optimaal kwalitatief en financieel resultaat wordt opgeleverd. Gezien de omvang van de projecten is het noodzakelijk om je diverse rollen eigen te maken, te denken valt aan proces manager en projectleider van een technische discipline. Je krijgt te maken met leveranciers, contractors, de klant en uiteraard maak je telkens verbinding met jouw projectteam. 
 
Onze opdrachten portefeuille zit goed vol en is erg afwisselend. Het team staat voor de uitdaging om te groei bij te benen en tegelijkertijd de dienstverlening verder te ontwikkelen en verbeteren. Tegelijkertijd willen we technische geslaagde projecten met een mooi rendement opleveren. De collega’s van de grote projecten afdeling zijn allen ambitieus, klant-, en oplossingsgericht en ze hebben gezamenlijk de doelstelling om met het team een verschil te maken. 
 
Bij ENGIE Services West werken we met 1700 collega’s aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties in het hart van de energie transitie. De business unit projecten richt zich op complexe projecten in de utilitaire en industriële markt met klanten zoals Schiphol, Vattenfall, ABN Amro , en vele anderen toonaangevende klanten. Het team werkt zowel vanuit ons kantoor in Zaandam alsmede vanuit de diverse projectlocaties. 
 
De business unit is groeiend en heeft zich zelf ambitieuze doelen gesteld voor de komende jaren. Daarom zijn we voor onze grote projecten afdeling op naar een jr. projectmanager om ons team te versterken.
Ben je op zoek naar een uitdagende tweede stap in je carrière bij een werkgever welke bekend staat om haar technische innovaties, een unieke propositie in Nederland en wil je getriggerd worden door jonge en ambitieuze collega’s en gebruik maken van een groot scala aan opleidingen en ontwikkelingsprogramma’s welke ENGIE je aan kan bieden. Solliciteer dan snel! 
 
Dit breng je mee
  • Ambitieuze Young professional; 
  • Procesmatig; 
  • Projectmanagement ervaring; 
  • 3-5 jaar werkervaring in een technische omgeving;
  • HBO / WO opleiding richting bij. Technische Bedrijfskunde;
  • Nieuwsgierig, leergierig en je hebt een passie voor techniek. 
 
Wat bieden wij je 
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 
 
Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop en telefoon bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.
 
Wij zijn ENGIE
ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. 
 
Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.
 
Zo kun je solliciteren
Reageer snel via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Graag ontvangen we ook je sollicitatiebrief bij je aanmelding. Voor vragen kun je contact opnemen met de recruiter, Sunny Lakerveld via

sunny.lakerveld@engie.com

of telefonisch op 06 822 278 75.
Additional Information
  • Main Tile: #ProjectleidersManagers_NL

Over het bedrijf

E
E
E
E

Engie Nederland

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Nederland
ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.


Duurzame verandering
Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren. Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen wij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij ENGIE ook zo mooi.

Waar je ons tegenkomt
Waar je ook bent in Nederland, de kans is groot dat je één van onze 6.200 collega´s ergens tegenkomt. Zo kun je onze drones zien vliegen bij het inmeten van bruggen en sluizen in Noord-Holland. Bouwen we een zonnepark in Nijmegen, maken we van Nieuw-Reijerwaard het meest duurzame bedrijventerrein van Europa. Of wie weet kom je één van onze accountmanagers tegen, die dag in dag uit onderweg zijn naar onze klanten om samen tot de beste invulling van hun energiebehoeften te komen.

Onze mensen
Vaak werk je in een team in een cultuur die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek en energie met je delen. Mensen die betrokken zijn. We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten.

Wat wij bieden
Daarom vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. En dat je arbeidsvoorwaarden in orde zijn. Naast 38 vakantiedagen en een goede pensioenregeling geven we je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met cursussen en opleidingen.  

Top Employer
ENGIE is een solide, betrouwbare werkgever met hart voor de medewerkers. Dit blijkt onder meer uit onze certificering als Top Employer. Op 7 februari 2019 maakte het Top Employers Institute de resultaten bekend van het jaarlijkse onderzoek onder een groot aantal werkgevers in Nederland. Wij zijn er trots op dat ENGIE dit jaar voor de derde keer op rij de Top Employers Nederland award heeft ontvangen. Volgens het Top Employers Institute scoort ons personeelsbeleid op alle fronten. Van talentontwikkeling tot integriteit en het creëren van een veilige werkomgeving.​

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

2001