Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

De industrialisatie en marktintroductie van high tech systemen kent vele uitdagingen door toenemende druk op tijd en kosten. In de productieopschaling van complexe systemen worden soms nog laat nieuwe interacties zichtbaar die snelle analyse en oplossing vragen. ‘World Class Manufacturing’, ‘Time to Market’, ‘First Time Right’, ‘Reliability, Availability and Serviceability’, zijn thema’s die bij veel bedrijven aandacht behoeven. In deze dynamische omgeving tussen R&D en Operations zijn de bruggenbouwers van de unit Production Development actief. Denkbare functies zijn Production Engineer, NPI Project Engineer, Process Development Engineer, Supplier Quality Engineer of Project/Program Manager.

ENTER is altijd op zoek naar toppers binnen het vakgebied. Naast je technische kennis zijn je soft skills zeker zo belangrijk. Omschrijf jij jezelf als ondernemend, resultaatgericht, energiek, nieuwsgierig en besluitvaardig? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken!

Informatie

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een Process Improvement Engineer met de ambitie om zich als een echte leider te ontwikkelen. Je start met een uitvoerig inwerktraject om de diverse logistieke- en technische processen te begrijpen. Vervolgens zul jij je bezig gaan houden met het initiëren van proces optimalisaties binnen de hightech assemblage afdeling. Hierin lever je een actieve bijdrage aan de diverse productie gerelateerde verbeteringstrajecten en klantimplementaties. Je werkt nauw samen met collega’s van Manufacturing Engineering, Teamleiders Assembly en Quality Engineers.

Je taken bestaan verder uit:

 • Proces optimalisatie van assemblage lijnen;
 • Het initiëren en het leiden van Lean projecten binnen de productie;
 • Optimalisatie van de dagelijkse efficiency en quality standaarden binnen de productie;
 • Stimulatie van de Lean cultuur binnen de afdeling;
 • Diagnose stellen en trouble shooten van problemen in productie;
 • Vanuit productie verantwoordelijk voor New Business Implementaties;
 • Het trainen van de medewerkers assemblage en test.

Eisen

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een Process Improvement Engineer die zijn of haar roots in de technische wereld heeft liggen en daarnaast van nature een echte verbeteraar is. Verder zoeken we iemand die graag projectmatig werkt en een analytische denkwijze heeft.

Overige eisen zijn:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in het beschrijven en optimaliseren van processen binnen een technische omgeving; 
 • Een afgeronde technische Bachelor of Master opleiding, bijvoorbeeld in de richting Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica;
 • Je vindt het leuk om een spilfunctie te bekleden op het scheidingsvlak tussen techniek, organisatie en communicatie en bent daarbij een échte kwaliteitsdenker;
 • Je bent ondernemend en beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal;
 • Verder ben je daadkrachtig, kun je snel schakelen en weet je op de juiste manier de betrokken partijen te verbinden.
 • Je bent een kwaliteitsdenker
 • Je houdt van een internationale uitstraling en omgeving!

Aanbod

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program. Denk hierbij aan de volgende opleidingen:

 • Six Sigma Green Belt;
 • Management skills;
 • Situationeel leiding geven.

We organiseren regelmatig socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program.

Tenslotte kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen. Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring en bedraagt minimaal € 2.600,- en maximaal € 4.400,- bruto per maand.

Inlichtingen

Wil je meer weten over de rol van Junior Process Improvement Engineer? Neem dan contact op met René van de Pas via rene.vandepas@enter-group.nl of telefonisch via +31 40 214 10 20.

Solliciteren

Gelijk solliciteren? Gebruik hiervoor onze button of stuur een e-mail met je cv en motivatie naar rene.vandepas@enter-group.nl.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.

Source: ENTER