Salaris

€2,800 - €3,200 Per maand

Functietype

Fulltime

geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Diemen, NH

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Mijn klant is gevestigd in Diemen en maakt gegevens inzichtelijk en bruikbaar voor o.a. ziekenhuizen. Het betreft een kleine organisatie met momenteel 10 FTE. Binnen het team zijn momenteel 2 andere ETL specialisten werkzaam. Er heerst een informele doch wel professionele werksfeer.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het huidige team is mijn klant op zoek naar een ETL ontwikkelaar. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het extraheren van gegevens binnen achterliggende databases bij Elektronische Patiënten Dossiers. Hierin verbeter je de ETL processen waardoor de kwaliteit en beschikbaarheid verhoogd worden. Daarnaast lever je een support functie richting de belanghebbenden om hen van de juiste informatie te voorzien.

Kortom een zeer interessante functie met erg veel technische uitdaging!

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde HBO diploma(eis!) voorkeur richting Informatica
- Je hebt ervaring met SSIS packages
- je hebt ervaring met dimensioneel modelleren
- Kennis van .NET programmeren is pre!
- Je bent analytisch en resultaatgericht
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden

Werken binnen een innovatieve organisatie met erg veel technische uitdaging. Zowel de primaire alsmede de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima! Het salaris is afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt.

Interesse in bovenstaande functie? Ik ontvang graag je CV + motivatie naar ivano@careervalue.nl Inhoudelijke vragen? 06-31 79 58 33

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Ivano Colonna of mail uw CV naar: ivano@careervalue.nl.