Junior Manager Audit

Flynth adviseurs en accountants

Arnhem, GE

FUNCTIEBESCHRIJVING
HOOFDKWARTIER
Arnhem, GE, NL
LOCATIE
Arnhem, GE
GEPLAATST
30+ dagen geleden

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Arnhem een:

Junior Manager Audit

voor 32-40 uur per week

Ben jij een specialist met hart voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen als junior manager audit bij Flynth?
Als junior manager audit bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf en verzorg je wettelijke, statutaire en vrijwillige controles. Daarvoor ga je vaak bij je klanten op bezoek. Die persoonlijke benadering is belangrijk, omdat je je klanten zo beter leert kennen en begrijpen. Je bent verantwoordelijk voor een succesvolle afronding van de opdracht en zorgt voor de planning, coördinatie en review van de controles. Tevens stuur jij de assistents- accountants aan tijdens de controles. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en dus het gezicht van Flynth.

Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Flynth Audit werkt voor veel verschillende klanten en industrieën: mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. Wij investeren in innovatie, werken datagedreven en gebruiken technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining.


Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 30 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Over het bedrijf

Flynth adviseurs en accountants