Junior Financial Controller

Het Nederlands Volmachtbedrijf

Tilburg, NB

FUNCTIEBESCHRIJVING
HOOFDKWARTIER
Tilburg, NB, NL
LOCATIE
Tilburg, NB
GEPLAATST
30+ dagen geleden

Het Nederlands Volmachtbedrijf (Tilburg) is op zoek naar een Junior Financial Controller die samen met de financial controller en de administratief medewerker de verantwoordelijkheid draagt voor een perfect functionerende financiële afdeling. Kom jij ons enthousiaste team versterken?


Wat ga je doen?

Als junior financial controller ben je een belangrijke schakel binnen onze financiële afdeling. Je verwerkt bankmutaties, zorgt voor een correcte financiële afhandeling van schade-uitkeringen en premierestituties, verzorgt de aangifte omzet- en assurantiebelasting, het debiteurenbeheer, de facturatie, een correcte invoer, controle en codering van ingekomen facturen en archivering. Daarnaast ben je bij vragen van collega’s en klanten het aanspreekpunt. 

Naast deze terugkerende werkzaamheden ondersteun je de financial controller bij ad hoc werkzaamheden, werk je mee aan constante veranderingen uit de branche, stel je balansdossiers op, ben je bezig met rekening courantverhoudingen en ondersteun je bij het opstellen van financiële management rapportages. Je komt te werken in een team met enthousiaste collega’s die continu streven naar optimalisatie van processen en resultaten. 


Wie ben jij?

• Ben jij net afgestudeerd HBO bedrijfseconomie of heb je ongeveer twee jaar werkervaring in de financiële sector en wil je doorgroeien naar een functie als financial controller? 

• Kan jij je vinden in onze kernwaarden; accuraat, betrouwbaar, klantgericht, ondernemend, open en proactief?

• Ben je gedreven, resultaatgericht, stressbestendig, kan je goed plannen en organiseren, werk je goed samen en ben je initiatiefrijk?

• Heb je kennis van Excel en Accountview?


Wat bieden wij? 

Wij bieden een uitdagende functie met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een moderne en groeiende organisatie. Bij HNVB staan de kernwaarden open, proactief, klantgericht en ondernemend hoog in het vaandel. Dit betekent dat medewerkers bij ons veel ruimte krijgen om initiatief te nemen en eigen ideeën uit te voeren. Collega’s staan voor elkaar klaar en er heerst een open deuren cultuur. Samenwerken, performance en een goede sfeer vinden wij belangrijker dan status of hiërarchie. Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wie zijn wij? 

Het Nederlands Volmachtbedrijf (HNVB) met een locatie in Tilburg en Ouderkerk aan de Amstel werkt voor een klantenportefeuille van tien toonaangevende verzekeringsmaatschappijen, zoals ASR, Avero Achmea, Nationale Nederlanden en Reaal. Als Volmachtbedrijf zijn wij een belangrijke schakel tussen de adviseur en de verzekeringsmaatschappijen. Als een verzekeringsmaatschappij een volmacht afgeeft, houdt dit in dat wij de verzekeringen van deze maatschappij mogen aanbieden, zelf polissen mogen opmaken en ook zelf schades mogen afwikkelen. We werken hierbij samen met een partnernetwerk van professionele verzekeringsadviseurs. 


Interesse gewekt?

Wil je meer weten over deze vacature of spreekt de vacature je aan? Neem dan contact op met Danielle van der Aa, HR Manager, via 013 531 1100 of per mail via hr@nedvol.nl.


Je sollicitatie ontvangen wij graag via onderstaande sollicitatiebutton.


Kijk voor meer informatie op www.nedvol.nl.


Trefwoorden

junior financial controller, financial controller, financieel, HBO, accountancy, bedrijfseconomie, fulltime, www.nedvol.nl, www.primatch.nl, Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch.


Over het bedrijf

Het Nederlands Volmachtbedrijf