Type functie

Fulltime

Geplaatst op

5 dagen geleden

Beschrijving

Ben je net afgestudeerd of zit je in de afrondende fase van je studie? Als Consultant bij Greenberg Nielsen word je meegenomen in een Traineeship van recruitment-, sales- en accountmanagement. Bevalt het van beide kanten? Dan kan je bij ons direct aan de slag als Junior Consultant.   

 

Wie zijn wij?

Greenberg Nielsen is een jong innovatief recruitmentbureau gespecialiseerd in de bemiddeling van Finance professionals. Het kantoor in Rotterdam is sinds 2 jaar flink aan de weg aan het timmeren in voornamelijk Zuid-Holland. Je komt terecht in een hecht team van enthousiaste leeftijdsgenoten, met verschillende studieachtergronden, waar iedereen hetzelfde inwerktraject heeft doorlopen.

 

Wat ga jij doen?

Als consultant heb jij een 360-graden rol, waarin jij verantwoordelijk bent voor zowel de klanten- als de kandidaten kant. Jij leert het gehele proces van A tot Z te beheren en bouwt aan sterke relaties binnen een groot netwerk.

 

Een dag als Consultant bij Greenberg Nielsen:

Om 09:00 start je de dag met het team (en koffie!) en kom je bijeen om de huidige procedures door te lopen. Na de meeting spring je samen met je collega in de auto naar één van je klanten om een nieuwe vacature te bespreken. Bij terugkomst op kantoor begin je met een search naar goede kandidaten op LinkedIn. Hierna sluit je met het team aan bij een interne training over Business Development. Na de training is het al weer tijd voor een lunch en loop je samen met je collega’s de stad in voor een lekker broodje.

 

Na de lunch heb je een kennismaking met een kandidaat om zijn/haar ambities te bespreken voor de volgende stap in zijn/haar carrière. Dit interview werk je hierna meteen uit. Vervolgens heb je een blok in je agenda gereserveerd om jouw klanten portfolio uit te breiden, door bestaande en nieuwe klanten te bellen.

 

Hierna spring je opnieuw in de auto om een taart te brengen naar een net geplaatste kandidaat. Samen bespreek je hoe zijn/haar eerste maand is geweest onder het genot van een kopje koffie met taart.

 

Bij terugkomst zorg je dat je alle administratie van de dag  bijgewerkt is, pleeg je nog wat belletjes en kijk je naar je agenda voor morgen. Is het donderdag? Dan sluiten we dag af met een do-mi-bo met een wijntje/biertje en bitterballen!

 

* In verband met de COVID-19 maatregelen, worden bovenstaande activiteiten aangepast en uitgevoerd conform RIVM maatregelen.  

 

Wat bieden wij jou?

Greenberg Nielsen is continu in beweging. Met belang voor de persoonlijke ontwikkeling van zowel de kandidaten als haar medewerkers, wordt er veel aandacht besteed aan het individu. Hierbij wordt er samen met jou gekeken naar jouw competenties en ontwikkelpunten om zo interne vervolgstappen van jouw carrière binnen Greenberg Nielsen te realiseren. Zo biedt Greenberg Nielsen je veel doorgroeimogelijkheden bij goed presteren. Denk hierbij aan de doorgroei naar een Medior/Senior Consultant- en Manager functie waarbij je een begeleidende en aansturende rol inneemt.

 

Wat verwachten wij  van jou?

  • Een afgeronde óf in de afrondende fase van je HBO- of WO opleiding;
  • Een proactieve instelling, jij zet net dat stapje extra wat Greenberg Nielsen onderscheidt in deze markt;
  • Je bezit een ondernemers mentaliteit. In de 360-graden rol ben jij jouw ‘eigen winkel’ aan het runnen. Dit vereist een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Jij bent enthousiast, sociaal en bruist van de energie;
  • Jij bent daadkrachtig, creatief en bereid je kwetsbaar op te stellen. Je weet je staande te houden in een ‘feedback-cultuur’ en persoonlijke ontwikkeling is belangrijk.

 

Iets voor jou?

Kom jij ons team versterken in hartje Rotterdam als Junior Consultant? Of ben je op zoek naar een medior functie? Laat het ons weten! Wij zijn ook op zoek naar een (Medior) Consultant Staffing.

Neem voor meer informatie contact op met Sarah Kolling via

sarah.kolling@greenbergnielsen.nl

of bel +31 (0) 6 42 57 12 11. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.