Salaris

2.5k - 2.5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

14 dagen geleden

Locatie

Breda, NB

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Onze klant in regio Breda bedient een internationale kring van in- en verkoop organisaties en leveren de bijbehorende IT oplossingen. Zo leveren ze een volledig ERP pakket waar alle facetten van het bedrijf in terug komen zoals inkoop, verkoop, voorraad, transport, et cetera. Het pakket heeft enorm veel variabelen wat het heel boeiend maakt als ontwikkelaar en er zijn koppelingen met diverse boekhouding programma's als Exact en AccountView. Dit volledige maatwerkpakket wordt voor klanten ingericht, hiervoor zijn business consultants in dienst die de requirements hiervoor ophalen.

Vervolgens wordt het pakket ontwikkeld in C# in Visual Studio 2019. Eind 2021 staat het project op het programma om het pakket om te schrijven naar .NET 5 Core, een project waar je veel ervaring mee op kan doen! Verder werk je met technieken als DevExpress en Xamarin voor mobiele apps.

Als Junior Ontwikkelaar krijg je de kans je onder begeleiding te ontwikkelen tot een ervaren developer, de kwaliteit van code staat hoog in het vaandel! Je krijgt hiervoor ondersteuning van ervaren collega's die je de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Andere boeiende projecten die gepland staan, zijn bijvoorbeeld het bouwen van een centraal access point waar klanten via een API hun specifieke informatie kunnen ophalen. Ook gaat de EDI engine vernieuwd worden en moeten productscanners gekoppeld worden aan het pakket.

Functieomschrijving

Sta jij aan het begin van je Software Development carrière en ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een dynamisch en modern bedrijf? Werk je graag aan een uitgebreid softwarepakket waar je aan modules voor in- verkoop en voorraadsystemen werkt? Dan is dit dé vacature voor jou!

 • Software ontwikkelen voor een maatwerk ERP pakket voor internationale klanten;
 • Werken met technieken als C# .NET, Visual Studio 2019, DevExpress en Xamarin;
 • Je ontwikkelen van junior tot ervaren software ontwikkelaar onder begeleiding van ervaren collega's;
 • Werken aan diverse boeiende projecten waaronder de conversie naar .NET 5 Core;
 • Groeien in je carrière!

Functie-eisen

 • Enige ervaring met Software Ontwikkeling met C# .NET (junior of medior);
 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Leergierigheid;
 • Mentaliteit van aanpakken;
 • Analytisch denkvermogen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris tot 3500 euro bruto op basis van 40 uur, naar ervaring;
 • Vakantiegeld;
 • 26 vakantiedagen per jaar;
 • Flexibele werktijden;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19/km;
 • Pensioensregeling;
 • Laptop en telefoon van de zaak.

Over het bedrijf

iSense

Al ruim 20 jaar staan wij voor het succes en geluk van 10.000 IT professionals. Waar we twintig jaar geleden begonnen met de gedachte: "wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?". Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de succesvolste ICT-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk. Met vijf achtereenvolgende keren verkozen te zijn tot "ICT detacheerder van het jaar", hebben we laten zien dat het gedachtegoed van 20 jaar geleden zijn vruchten afwerpt. Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Samen met de IT community gaan we voor ontwikkeling
Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Het delen van kennis is onze passie!
Dit doen wij door kennis in huis te halen. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk halfjaar de 'ICT-arbeidsmarkt rapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. 

6 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en ook in 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Bekijk ons ruime aanbod aan ICT vacatures!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Branche

Computer/IT Services

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Betaalde vakantie, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Vakantiedagen

Opgericht

1998

Website

https://www.isense.nl