Geplaatst op

1 dag geleden

BeschrijvingWil jij stappen maken in je carrière en vind je het leuk om naast het oplossen van storingen en het doen van onderhoud, uitdagend om op een efficiënte manier programma’s te ontwikkelen om de systemen perfect te kunnen laten functioneren?

Bij Your Professionals Engineering kun je direct starten met het maken van stappen in je carrière! Wij bieden techneuten de mogelijkheid om te starten met een maattraject voor jouw persoonlijk, waardoor je jezelf in je eigen tempo ontwikkeld en toekomstproof maakt.

Heb jij een afgeronde MBO 3 of 4 richting Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde? Lees dan snel verder!

Organisatie-en afdelingomschrijving


Your Professionals Engineering is al geruime tijd specialist binnen de techniek. Samen met onze ervaren HR-Professionals zetten wij een persoonlijk maattraject voor jou op, waarin je in korte tijd de stappen kan maken.

Daarbij hebben wij op ons kantoor alle faciliteiten om te studeren, trainingen te volgen en krijg je begeleiding van de HR-professionals.

Functieomschrijving


Naast het theoretisch gedeelte is het ook van belang om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Daarom ga je als storing en onderhoudsmonteur aan de slag op onze projecten aan de slag binnen de Food, Chemie en industrie.

Een uitdaging daar word jij vrolijk van! Je vindt het uitdagend om op een efficiënte manier storingen op te lossen, onderhoud en reparaties te doen maar ook programma’s te ontwikkelen om de systemen perfect te kunnen laten functioneren.

Profiel


‘Kan niet’ komt in jouw woordenboek niet voor. Je vindt het een uitdaging om voor elk probleem een slimme oplossing te zoeken. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en ben je in staat om in complexe situaties goed het overzicht te bewaren.

Functie eisen:

• Een afgeronde MBO 4 Elektrotechniek, Mechatronica of werktuigbouwkunde
• Kennis van elektrische schema’s een pré.
• Knowledge of the Dutch language is requiered!

Aanbod


Aanbod:

• Uitstekend salaris
• Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
• Mogelijkheid tot een leaseauto

Klaar voor deze stap in jouw Engineering Carrière? Solliciteer dan nu met je cv!

Vragen over dit traject of andere technische functies binnen de Food, Chemie of Productie? Bel op app Timo Kars HR Officer Engineering via 0610269712.


Source: Yourprofessionals