Salaris

6.5k - 6.5k

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Geen avonden en feestdagen meer aan het werk? In een hecht team de bron- en contactonderzoeken het vaccinatieprogramma coördineren? Een mooi salaris en een baan voor minimaal 6 maanden in Flevoland? Vooral doordeweeks en tijdens kantoortijden werken? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • minimaal 6 maanden
  • Een bijdrage leveren in deze gekke tijd
  • werken in een team die er samen voor gaat
  • mogelijkheden om te werken in de weekenden/avonden
  • werken tijdens kantoortijden
Wie ben jij
  • in het bezit van een afgerond WO-diploma geneeskunde en een geldige BIG-registratie
  • je kunt zelfstandig werken
  • bereid om weekenddiensten te werken
Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor het coördineren van de bron- en contactonderzoeken en de teststraten. De afhandeling van telefonische vragen in relatie tot COVID-19 behoort daar ook bij.
Je voert zelfstandig telefonische gesprekken met medische professionals en/of burgers maar je geeft ook op verzoek medisch advies aan andere collega’s. Je overlegt met artsen Infectieziektebestrijding over complexe medische vragen en verzoeken tot testen op Covid-19.
Testen is essentieel in de bestrijding van corona. Niet voor niets is het adagium 'testen testen testen'! Als arts heb jij de supervisie over de teststraat en het bron- en contactonderzoek.

Waar ga je werken

Jouw standplaats zal in Lelystad zijn en is goed bereikbaar. Het aantal uur per week, de werkdagen en werktijden zijn in overleg.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan snel!
Mocht je vragen hebben, app, bel of mail mij dan. Ik hoor graag van je!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!