Salaris

€3k - €4k Per maand

Functietype

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Katwijk aanZee, ZH

functieomschrijving

Bedrijfsomschrijving

Ben jij een JavaScript developer en zoek je een nieuwe uitdaging binnen een inspirerende omgeving waarbij innovatie een belangrijke rol speelt? Dan ga je je hier zeker thuisvoelen!

Deze organisatie zorgt dat bedrijven efficiënter en commercieel succesvoller worden. Dat doen ze door de combinatie van data en IT optimaal te gebruiken. Je komt terecht in een gepassioneerd team van 12 die allemaal een passie hebben voor data en IT. Je komt terecht in een prettige, informele en flexibele organisatie waar je met veel plezier aan de slag zal gaan. Door het succes zal het team de komende tijd/jaren verder worden uitgebreid!

Functieomschrijving

Als developer werk je aan innovatieve SaaS oplossingen met moderne technieken. Dat maakt deze functie heel erg leuk, want je kan hier met moderne technieken werken en je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng. Je werkt in een klein Scrum/Agile team waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid waardoor je ook mee mag denken over de toekomst en de richting die het op moet gaan.

In de functie van developer werk je met moderne technieken als Angular en Node.js. Verder werk je met Query, MySQL, HTML, CSS, Rest API's en Google Cloud Platform. Belangrijk is dat je graag wil leren en dat je ervaring hebt met één van de Javascript frameworks, bij voorkeur met Angular.

Functie-eisen

- HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 3 jaar ervaring als Javascript developer;
- Je hebt ervaring met Angular, React en/of Vue.js (must);
- Ervaring met Node.js is een grote pre;
- Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
- Je bent enthousiast en leergierig.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen. Denk bijvoorbeeld aan een goed salaris, flexibele werktijden en af en toe thuiswerken.
Referentiekader qua salaris: €2800- €4000,-.

Interesse? ik ontvang graag je CV + motivatie naar Ted@careervalue.nl

Inhoudelijke vragen? Ik ben bereikbaar op 06-39079828 en via whatsapp ook bereikbaar!

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Ted Bronkhorst of mail uw CV naar: ted@careervalue.nl.