Functietype

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Enschede, OV

functieomschrijving

Ontwikkel jij graag door aan de innovatieve, prijswinnende mobiele identiteitsverificatie oplossing ReadID? Dan is Innovalor op zoek naar jou als Java Server Developer


Functie omschrijving
Jouw baan!
Ontwikkelen van onze ReadID SaaS server, met security en schaalbaarheid als belangrijk aandachtspunt;
Bijdragen aan de routekaart voor ReadID, zoals toevoegen van nieuwe functionaliteiten en integratie met aanvullende producten van onze partners (zoals gezichtsherkenning);
Helpen van developers van onze klanten bij het integreren van the ReadID API, vooral de server-side API's (REST, XML, JSON);
Schrijven van API-documentatie voor onze klanten;
Bijdragen aan geautomatiseerd testen;
Optioneel bijdragen aan big-data analyse van onze logbestanden (ReadID Analytics);
Optioneel deelnemen aan onze DevOps/CloudOps aanpak;
Werken met en voor klanten van over de hele wereld.

Je kan server-side development combineren met iOS of Android development als je wil.

Als Java Server Developer wordt je onderdeel van ons internationale en hooggekwalificeerde developers team. Alhoewel iedereen zijn eigen expertise en kennis meeneemt, is samenwerking de kern om te komen tot een hoogwaardige technologie. Onze developers zijn er trots op om bij te dragen aan een product dat impact heeft in de maatschappij. Samenwerken wordt gefaciliteerd door ons informele en open werk omgeving, waar er ruimte is voor iedereen om ideeën in te brengen en te bespreken. Wij zijn zodanig georganiseerd dat developers elkaar kennen en overleg gemakkelijk kan plaatsvinden. Verder hebben wij een zeer divers en internationaal klantenbestand met elk zijn eigen (technologische) uitdaging. Genoeg om je tanden in te zetten. 


Functievereisten
Wat breng jij mee?
Een universitaire (MSc) of HBO/BSc-diploma in Informatica, Software-Engineering, Computerbeveiliging of een soortgelijke opleiding;
Goede beheersing van de Engelse taal;
Een solide Java server development achtergrond;
Je vindt beveiliging erg belangrijk;
Ervaring met Java EE, Spring, REST, XML, JSON;
Ervaring met continuous integration, zoals Jenkins;
Ervaring met DevOps is een pré;
Bij voorkeur ook ervaring met JavaScript, CSS, OWASP, Angular.


Aanbod
Informele werksfeer in een team met hooggekwalificeerde developers, onderzoekers, architecten, salesmensen en architecten
Samen lunchen, wandelen en sociale activiteiten na werktijd (...natuurlijk niet verplicht)
Flexibele werktijden en mogelijkheid om deels thuis te werken
Samenwerking staat voorop
Aantrekkelijk salaris met variabele beloning
28 vakantiedagen met de mogelijkheid deze uit te breiden
High-end laptop en telefoon naar keuze (Windows of Apple)
Veel interne en externe opleidingsmogelijkheden
Goede pensioenregeling


Bedrijfsprofiel InnoValor
InnoValor Ons dagelijks leven speelt zich af in een genetwerkte samenleving. Consumenten communiceren steeds meer digitaal met dienstverleners, de Nederlandse overheid wordt een i-overheid en samenwerkingsketens tussen organisaties worden steeds verregaander gedigitaliseerd. De netwerksamenleving biedt kansen, niet alleen bedreigingen. Kansen voor nieuwe business modellen, kansen voor betere dienstverlening en kansen voor kostenbesparing. Organisaties moeten innoveren om deze kansen te pakken. InnoValor adviseert organisaties hoe ICT-gerelateerde innovaties te realiseren. Hierbij kiezen wij voor een onderzoeksgebaseerde aanpak: research-based advice. Dit research-based zit niet alleen in onze aanpak, maar ook in onze mensen die academisch geschoold zijn, vaak ook gepromoveerd. Om voorop te blijven lopen participeren wij structureel in onderzoeksprojecten met kennisinstellingen en andere innovatie organisaties. Goed advies vereist inhoudelijke expertise en domeinkennis. Onze focus is op wat wij essentieel vinden om ICT gedreven innovaties van waarde te laten zijn: digitaal vertrouwen, robuuste business modellen, wendbaarheid en innovatiemanagement. Onze expertise laten we werken voor de overheid, de financiële sector, zorg en service providers.

Klik op de solliciteerbutton voor een baan bij InnoValor in Twente!


Meer vacatures in Twente vind je op www.twente.com/vacatures

Over het bedrijf

Company Logo Twente
Company Logo Twente
Company Logo Twente
Company Logo Twente

Twente

Twente, daar wil jij toch ook werken!

Twente, de ondernemende hightech regio,  heeft en geeft antwoord op wereldwijde, maatschappelijke vraagstukken op het gebied van klimaatverandering, duurzaamheid, gezondheid, onderwijs, welzijn en veiligheid. Tal van Twentse ondernemingen, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en overheden realiseren marktgerichte en innovatieve oplossingen om de benodigde veranderingen waar te maken. De wereld verandert in hoog tempo, Twente heeft de antwoorden. “Earth is calling …You”!

Twente biedt volop kansen op de arbeidsmarkt! Met meer dan 3.100+ hightech bedrijven (zoals Thales, Demcon, Pentair, Rosen Group, TenCate, ApolloVredestein, Sensata en Twence) en meer dan 4.200 openstaande vacatures in de regio is Twente voortdurend op zoek naar talentvolle professionals die willen werken in een krachtige kennisregio.

Twente heeft als missie om de topregio te zijn op het gebied van technologie, innovatie, duurzaamheid, talent en ondernemerschap. Met Twente Airport, Port of Twente, de infrastructuur en bereikbaarheid over weg, water, spoor en lucht, en een geografisch gunstige ligging, is regio Twente de logistieke “hotspot” van Oost-Nederland. Hierdoor fungeert Twente als toegangspoort voor andere Europese landen en visa versa. In Twente, gaat een wereld voor je open!

Met kennis- en onderzoeksinstellingen zoals Universiteit Twente, Hogeschool Saxion en ROC van Twente wordt er samengewerkt aan duurzame relaties tussen studenten en ondernemers. Studenten krijgen in Twente de kans om hun ideeën in de dagelijkse praktijk van innovatieve bedrijven toe te passen. Daarnaast worden studenten gestimuleerd en gefaciliteerd om een eigen bedrijf te starten.

Naast de bedrijvigheid in de regio, heeft Twente véél meer te bieden. Denk maar aan de Twentse gastvrijheid, het landschap, de rust en ruimte en de levendige steden zoals Enschede, Almelo, Hengelo en Oldenzaal. Ideaal om even bij te kunnen komen na week hard werken aan de toekomst! Kortom, Twente heeft alles in huis om werk, wonen en (be)leven te combineren! Hier wil jij toch ook zijn?

Op www.twente.com ontdek je onder andere de topbedrijven, de succesverhalen en innovaties die uit deze toptechnologieregio komen. Daarnaast staan op onze vacaturebank (www.twente.com/vacatures) interessante, en voornamelijk technische, HBO+ vacatures van organisaties in Twente die graag met jou kennis willen maken. Om je alvast te helpen bij het gericht zoeken van vacatures in Twente, kun je hier (www.twente.com/registreren) een jobalert aanmaken. Schrijf je nu in en ontvang nieuwsbrieven en dagelijks of wekelijks een jobalert met de nieuwste vacatures in Twente. Graag verwelkomt Twente jou als member van twente.com. Vandaag begint jouw toekomst in Twente!

Bedrijfsgrootte

1 t/m 9 werknemers

Branche

Business Services - Other

Website

http://www.twente.com