Functietype

Fulltime

Geplaatst op

22 dagen geleden

Locatie

Maastricht, LI

Beschrijving

Bouw jij mee aan de applicaties die onze klanten zo hard nodig hebben? Wil jij je als Java Developer blijven ontwikkelen in de nieuwste technologieën en state-of-the-art tooling? En help jij onze pensioenklanten mee met de implementatie van het nieuwe Pensioenakkoord?

Wat ga je doen?
Als Java Developer draag je mede verantwoordelijkheid voor het gehele proces van omzetten van wensen, problemen of vragen naar concrete oplossingen. Integratie, testen, vastleggen en delen van kennis, problem-management en automation zijn onderdeel van je takenpakket in een SAFe gestuurde omgeving. Daarnaast denk en praat je proactief mee over hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen met andere CGI producten en diensten
Als Java Developer krijg je bij ons alle mogelijkheden om je technisch verder te ontwikkelen en samen te werken met gedreven collega’s.

Wat breng je mee?
Je bent bekend met het werken volgens Agile, Scrum en/of DevOps. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en weet klanten voor je ideeën te winnen. Daarnaast beschik je over de nodige commerciële sensitiviteit. Ook heb jij:
• Een afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterke ICT component;
• Minimaal 4 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar met softwareontwikkeling;
• Bij voorkeur ervaring met relevante frameworks zoals Spring en Hibernate;
• Ervaring in de pensioenwereld is een pré;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift is een vereiste.

Waar kom je terecht?
Als Java Developer kom je te werken voor onze unit in Maastricht, vanuit deze unit bedienen we een aantal grote klanten in diverse sectoren in Zuid-Limburg. Je inzet zal zich dus niet beperken tot de pensioenwereld, ook manufacturing, high-tech en overheid behoren tot de mogelijkheden.
We bieden een uitdagende, dynamische en afwisselende omgeving waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.
Naast ons werk bij en voor de klant delen we kennis en discussiëren we met collega’s binnen de DEV@CGI community over nieuwe ontwikkelingen.

Ons aanbod?
Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

Are you ready to Be part of our story?

Interesse?
Solliciteer dan direct!
Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Arnold Dissel (Director Consulting Services) via (06) 1032 1283 of via

arnold.dissel@cgi.com


Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Seren Taylan (Recruitment Business Partner) via (088) 564 0000 of via

seren.taylan@cgi.comBezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over het bedrijf

CGI Nederland B.V.

About CGI CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Bedrijfsgrootte

2500 t/m 4999 werknemers

Branche

Other/Not Classified

Opgericht

1976

Website

https://www.cginederland.nl