Functietype

Fulltime

Geplaatst op

22 dagen geleden

Locatie

Groningen, GR

Beschrijving

Heb jij een passie voor technologie en ben jij altijd al als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties? Weet jij hoe je de verbinding moet maken tussen business en techniek? Dan ben je welkom bij ons!

Wat ga je doen?
Als Java developer bij CGI ga je deel uitmaken van de grootste en meest actieve Java community van Nederland. Je levert een bijdrage aan de technische realisatie van complexe systemen voor onze klanten. Hierbij maak je in eenvoudige taal aan de klant duidelijk welke softwareoplossingen op zijn of haar organisatie van toepassing kunnen zijn. Je weet voor onze klanten de verbinding te leggen tussen de business en techniek.

Met helder en goed advies vertaal je business eisen en -wensen naar het toepassen van innovatie en slimme oplossingen. Je werkt in teamverband, met de nieuwste frameworks, op basis van het Continious Integration en Delivery gedachtengoed. Hiervoor zorg je dat jouw kennis up-to-date blijft. Door het delen van je kennis en kunde weet je anderen te inspireren en jezelf te profileren in de markt.

Wat breng je mee?
Je hebt je ontwikkeld op het gebied van Object Oriëntatie en bent geïnteresseerd in nieuwe technologieën. Je krijgt energie van het werken in een Agile omgeving. Je bent een ambitieuze sterspeler die zich onderscheidt door daadkracht, doortastendheid en technisch inzicht. Verder heb je:
• Een afgeronde bachelor / master opleiding met een sterk IT- component;
• Minimaal twee jaar ervaring als ontwikkelaar in verschillende Java projecten;
• Relevante, up-to-date certificeringen;
• Kennis van UML, SQL, XML en JSON en ben je bekend met frameworks als Spring (Boot) en Hibernate;
• Ervaring met bouw-, cloud- en monitoring tooling, zoals Maven, Gradle, Jenkins, Docker, Kubernetes, Kibana, Elasticsearch, Grafana en Prometheus;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Waar kom je terecht?
Vanuit Groningen bedienen we een diversiteit aan klanten, met ieder hun eigen uitdagingen, in verschillende markten, zoals de Overheid, het Onderwijs, de Financiële Dienstverlening , de Verzekerings- en Pensioenmarkt. De projecten vinden soms plaats op kantoor in Groningen maar meestal bij klanten in de regio Noord Nederland. Wij werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.
Voor onze klanten werken we onder andere aan de modernisering van het IT -landschap, privacy en security vraagstukken, de verbetering van de (elektronische) dienstverlening, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een leuk en hecht team waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij onze klanten en medewerkers dragen. Een rol in ons CGI verhaal.

Are you ready to Be part of our story?

Samen werken we aan diversiteit
CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Interesse?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze dan aan Lex de Rijter (Director Consulting Services) via +31 (0)6 105 16 889 of via

.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Jolanda Beelen via (088) 564 0000 of via

jolanda.beelen@cgi.com

.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over het bedrijf

CGI Nederland B.V.

About CGI CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Bedrijfsgrootte

2500 t/m 4999 werknemers

Branche

Other/Not Classified

Opgericht

1976

Website

https://www.cginederland.nl