Java Developer / Interne job / Leaseauto

Career Value BV

Utrecht, UT

FUNCTIEBESCHRIJVING
SALARIS
€3500 - €5000 / Per maand
FUNCTIETYPE
Utrecht, UT, NL
Fulltime
LOCATIE
Utrecht, UT
GEPLAATST
30+ dagen geleden
Bedrijfsomschrijving

Deze ambitieuze organisatie is inmiddels 50 man groot en ze werken nationaal voor grote organisaties en instanties die hulp nodig hebben bij het ontwikkelen van diverse applicaties. Denk hierbij aan overheden, nutsbedrijven, banken, echter ook not-for-profit instellingen maken gebruik van de kennis en ervaring van de medewerkers van mijn klant. Ze ontwikkelen voornamelijk in Java en gebruiken front-end Angular. Men gaat starten met eigen interne projecten die op kantoor in Amersfoort gemaakt gaan worden. Hierdoor hoeft er dus niet naar eindklanten afgereisd te worden aangezien het een interne baan is.

Ondanks dat het intern is bieden ze medewerkers die dat willen wel een leaseauto. Kom je uit de regio en heb je liever een ruimere vergoeding dan kan dat vanzelfsprekend ook. Wat dit bedrijf zo bijzonder maakt is dat ze jou als medewerker zelf laten kiezen aan de hand van jouw groeipad waar je jezelf verder in wil specialiseren binnen Java. Dat is een prettige manier om te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. 

Functieomschrijving

Je komt samen met je collega's intern in Amersfoort te werken op eigen projecten. Omdat er meerdere projecten zijn kun jij zelf kiezen welke richting je op wilt. Wil jij als ervaren Java ontwikkelaar bijvoorbeeld meer richting architectuur? of juist meer verdiepen in cloud of big-data? Hier kun je dat helemaal zelf bepalen en ook als ervaren ontwikkelaar krijg je een groeipad aangeboden die aansluit bij jouw voorkeuren. Er is ontzettend veel uitdaging in de verschillende projecten en je krijgt ondersteuning van je collega's die al actief zijn in de richting waarin jij je wilt gaan begeven. 

Heb jij dus meerdere jaren Java ervaring en wil je jezelf graag gaan verdiepen en verder ontwikkelen? Dan kan dit bedrijf de juiste werkgever voor jou zijn. 

Aangezien het een interne baan betreft zoeken zij mensen die op goed bereisbare afstand van Amersfoort wonen. Er is zeker de mogelijkheid om af en toe thuis te werken na Corona, echter het is ook prettig om straks met je collega's op kantoor te zijn. 

Functie-eisen

- Afgeronde HBO of WO opleiding (IT richting) ;
- Je bent communicatief sterk en beheerst zowel het Nederlands als het Engels goed;
- Je hebt tenminste 4 jaar hands-on Java ervaring opgedaan bij een werkgever;
- Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
- Naast gevoel voor Java heb je ook gevoel voor humor en ga je graag met mensen om;
- Je woont op bereisbare afstand van Amersfoort;

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende voorwaarden! Naast een heel goed salaris en een auto van de zaak (of vergoeding) krijg je hier ook als medior of als senior Java ontwikkelaar heel veel steun om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Hier kun je blijven groeien in je vak als developer en ze helpen je hier actief bij.

Meer weten?

Stuur je CV aan Jim Jansen via jim@careervalue.nl of bel 06-34 09 04 40

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Jim Jansen of mail uw CV naar: jim@careervalue.nl.

Over het bedrijf

Career Value BV

BRANCHE
Computer/IT Services