Salaris

2.8k - 3.2k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Almelo, OV

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Voor een leuke klant ben ik zoekende naar een Java Developer. Deze organisatie bestaat uit ongeveer 30 leuke collega’s die allemaal meewerken aan opdrachten voor klanten. Het uitgangspunt binnen alle werkzaamheden is het standaardiseren van communicatiestromingen/bestanden van klanten. Er heerst hier ook een pragmatische mentaliteit waarbij je samen met collega’s zoekt naar de beste oplossingen voor klanten om bestanden overzichtelijk en makkelijk te maken.

Deze klant laat zich het beste omschrijven als een warme organisatie waarbij de collega's onderling elkaar vooruit helpen en goed samenwerken. De organisatie is met 30 medewerkers relatief klein, maar is daardoor wel ontzettend gezellig onderling. Je komt te werken met onder andere Back- en Frontent developers, Testers en Integratiespecialisten.

Functieomschrijving

Ze zijn actief bij grote bedrijven en overheden zoals provincies en ze richten zich voornamelijke op de digitale communicatie van deze partijen. Daar hebben ze slimme applicaties voor in de markt staan die gemaakt zijn met Java. Ze zoeken hier een ontwikkelaar met goede Java kennis. Mocht je van een andere taal de stap naar Java willen maken dan kan dat hier.

Je komt in een team van ontwikkelaars en samen ga je het bestaande product verfijnen en verbeteren. Er komt ook veel nieuwbouw bij kijken en steeds gericht op de applicaties die ze in de markt hebben staan. Ze werken hier zoveel mogelijk Agile en tussen de werkzaamheden door is er ruimte voor ontspanning in de vorm van biljart en tafelvoetbal. Ook zijn er regelmatig uitjes met elkaar.

Functie-eisen

– Je beschikt over HBO werk- en denk niveau;
– Je hebt ervaring als developer met Java en kennis van Javascript;
– Je hebt kennis van database omgevingen zoals MariaDB en Apache;
– Kennis van front-end is wenselijk zoals HTML5, Javascript, CSS enzovoort
– Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar (voorkeur gaat uit naar 40);
– Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf goed door te ontwikkelen, je werkt met gave software, er zijn gezellige uitjes en borrels en bovendien hele leuke en betrokken collega’s.

Interesse? Neem gerust contact op met Alireza Ramezanpour op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 029 of mobiel : +31 (0)6 28 49 15 99, WhatsApp kan ook! Solliciteren kan ook door te mailen naar alireza@careervalue.nl. 

Je reactie blijft vertrouwelijk.

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour of mail uw CV naar: alireza@careervalue.nl.