IT-traineeship Low Code Developer

Sogyo Nederland

De Bilt, UT

FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
De Bilt, UT, NL
Fulltime
LOCATIE
De Bilt, UT
GEPLAATST
30+ dagen geleden

             

Vind jij het leuk om veel contact te hebben met een klant en je te verdiepen in een domein? Lijkt het je interessant om enerzijds met de klant mee te denken, maar tegelijkertijd ook zelf een bijdrage te leveren aan de implementatie van een IT oplossing?

 

Wij zijn op zoek naar starters die aan de slag willen als low-code engineer. In deze functie bouw je aan applicaties met behulp van een low-code platform, zoals Outsystems, Blueriq, Mendix of Pega. Dergelijke platformen stellen je in staat om snel een werkende applicatie te ontwikkelen en zijn hierdoor heel geschikt voor maatwerk projecten. Het biedt een visuele aanpak voor software development. Via een low-code platform ga je applicaties of functionaliteiten voor een klant realiseren. Omdat deze applicaties of functionaliteiten de werkprocessen voor de klant eenvoudiger moeten maken, is het belangrijk om goed contact met hen te onderhouden. Je denkt actief mee over het eindproduct, geeft demo’s en hebt veel afstemming met je team. Het is voor deze rol belangrijk dat je houdt van puzzelwerk, goed overzicht kunt bewaren, een scherp oog voor detail hebt en analytisch sterk onderlegd bent. Daarnaast is het van belang dat je het leuk vindt om veel in contact te staan met de klant.   

Wat houdt het traineeship verder in?

Om deze functie goed uit te voeren volg je eerst een opleiding van ongeveer 3 maanden bij Sogyo. Normaal volg je deze opleiding op ons eigen kantoor in De Bilt, maar momenteel vindt deze digitaal plaats. In het opleidingstraject doe je de technische kennis op die voor deze functie vereist is. Door het volgen van colleges, het maken van praktijkopdrachten en zelfstudie zul je meer leren over het werken met een low-code platform, databases, het bouwen van een user interface, programmeren in Python/Java en Agile werken. Binnen het opleidingstraject is er aandacht voor jouw professionele ontwikkeling. Na de opleiding zul je gedurende een jaar aan de slag gaan bij één van onze opdrachtgevers. Als alles goed is gegaan, krijg je na dat jaar de kans om bij de opdrachtgever in dienst te treden.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je hebt minimaal een afgeronde bèta HBO- of WO-bachelor
  • Je bent communicatief een analytisch vaardig
  • Je houdt van puzzelen
  • Je bent leergierig en toegewijd
  • De Nederlandse taal beheers je vloeiend in woord en geschrift
  • Het is een pré als je woonachtig bent in de omgeving van de Randstad of Amersfoort
  • Ervaring met modelleren of programmeren in bijvoorbeeld Matlab, R of SPSS is een pré.

 

Interesse of vragen?

Heeft bovenstaande vacature je interesse gewekt en wil je met ons kennismaken? Neem dan contact op met ons HR team! Dit kan via de mail carriere@sogyo.nl of telefonisch via 030-2202216.

Over het bedrijf

Sogyo Nederland

BRANCHE
Computer Software