Salaris

2.1k - 2.1k

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

9 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in de regio Zoetermeer zijn we op zoek naar een operator 2 ploegen met een groen hart en groene vingers! In deze functie ben je namelijk verantwoordelijk voor een goede orderverwerking van een grote diversiteit aan planten voor landelijke retailers.

Wat bieden wij jou
 • Salaris van €2300 á €2600 bruto / maand;
 • Detacheringscontract van 1 jaar;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19/km;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag / jaar;
 • Werken in een leuk team in 2 ploegen.
Wie ben jij

We stellen een aantal eisen voor jou als operator in 2 ploegen, neem deze door!

 • Je hebt ervaring als operator in een distributieomgeving;
 • Je hebt als operator kennis van computergestuurde systemen;
 • Je hebt een pro-actieve werkhouding en denkt graag mee voor verbeteringen in het productieproces;
 • Je hebt affiniteit met planten en je bent hier niet allergiesch voor;
 • Je bent flexibel in je inzet en helpt collega operator waar nodig.
Wat ga je doen

Je volgt het proces met schermen en tablets en signaleert op tijd eventuele storingen op de inpakafdeling. Je hebt affiniteit of ervaring met computergestuurde systemen, waardoor je met jouw inzicht op dit gebied kan meedenken met de verdere automatisering van het bedrijf.
Daarnaast werk je veel handmatig en sta je aan de verdelingsmachines. Ook allround werkzaamheden zoals karren vullen en schoonmaken horen bij je takenpakket. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in verschoven diensten. In het hoogseizoen wordt er in een 2 ploegen gewerkt.

Waar ga je werken

Kom via de nummer 1 technische detacheringsbureau werken van Nederland, Otter Westelaken! Je kunt rekenen op zekerheid, zelfontwikkeling en een professionele sparringpartner voor jouw carrièreplannen.

Is deze bijzondere baan als operator in regio Zoetermeer écht iets voor jou? Wacht dan niet en reageer direct via de sollicitatiebutton. Je kunt ook solliciteren via procestechniek@owtd.nl of WhatsApp naar 06 – 82 51 14 04 als je een vraag hebt, even bellen mag natuurlijk ook! Vergeet niet jouw cv te uploaden en een motivatie te sturen, alleen zo kunnen we je sollicitatie in behandeling nemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969