FUNCTIEBESCHRIJVING
SALARIS
€5597 / Per maand
FUNCTIETYPE
Fulltime
LOCATIE
Amstelveen, NH
GEPLAATST
25 dagen geleden

Beschrijving

Voor onze opdrachtgever de grootste landelijke woningcorporatie die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag zijn wij op zoek naar een

Interne Auditor / Procescontroller
24 tot 36 uur

Wij zijn op zoek naar een afgestudeerde WO ‘er uit een Big 4 kantoor die betrokken is bij het verbeteren van de kwaliteit en risicobewustheid van de organisatie en adviseert op het gebied van auditing, risico- en procesmanagement.

Onze opdrachtgever is, met ruim 30.000 zelfstandige huurwoningen en 13.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen, een vooruitstrevende organisatie die gericht is op nadere optimalisering van haar dienstverlening en de verbetering van de woonbeleving van de seniore huurders (55-plussers).

Wil jij hieraan bijdragen en gaat jouw hart sneller kloppen van vraagstukken op het gebied van project-, proces- en control optimalisatie en heb je daarbij zowel oog voor harde beheersmaatregelen als voor aspecten van cultuur en gedrag? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als interne auditor / proces controller kom je te werken met collega’s en teamleiders in allerlei expertises, van klant&services, vastgoedmanagement, onderhoud, bedrijfskosten tot ICT en personele inzet.

Je komt te werken met een collega in dezelfde rol. Samen gaan jullie deze werkzaamheden verder uitbouwen en een bredere en meer inhoudelijke invulling geven.

Werkzaamheden:

Je gaat breed de organisatie in en toetst de bestaande processen en bent scherp in het signaleren van afwijkingen. Je documenteert en bespreekt je bevindingen met de manager van de afdeling.

Samen kom je tot verbeterplannen en bespreekt wat er nodig is om de verbeteringen vorm te geven. Je houdt toezicht op de verbeteringen en monitort deze aan de hand van (cijfermatige) analyses en onderbouwingen.

Je gebruikt efficiënte en effectieve manier van auditeren en durft zaken ter discussie te stellen. Ook schuwt het je het niet om buiten de gebaande paden te treden. Je bent kritisch en analyseert het probleem, zodat je een objectief en onafhankelijk oordeel kunt geven over de bedrijfsvoering.

Je werkt mee aan het optimaliseren van processen en met jouw adviezen realiseert de organisatie project-, proces- en control optimalisaties. Het internal control framework is hiervoor een belangrijke kapstok. Je focust je niet alleen op de harde beheersmaatregelen, maar ook op zachte beheersmaatregelen voortkomend uit soft controls (aspecten van cultuur en gedrag).

In de functie neem je afdelingen mee in het verhogen van het risicobewustzijn en kunt duidelijk overbrengen wat daarvoor nodig is.

Je maakt onderdeel uit van het team Control, dat rechtstreeks onder de CFO is gepositioneerd en je stemt functioneel af met de concerncontroller.

Je zult afwisselend werkzaam zijn op het nieuw ingerichte kantoor in Amstelveen en vanuit huis.

 Wij zoeken:

 • Een afgeronde Universitaire opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Audit & Control of vergelijkbaar.
 • Ervaring met audit, risicomanagement, governance, compliance.
 • Je staat voor je vak, bent een stevige professional die beschikt over analytisch vermogen, oordeelsvorming, je bent besluitvaardig en hebt een hands on mentaliteit.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen en in staat om managers en medewerkers mee te krijgen in de beweging.
 • Een oplossingsgerichte houding op zowel op de inhoud als op het proces.

 Wij bieden

 • Een bruto maandsalaris tot € 5597,- bruto per maand o.b.v. 36 u/wk
 • CAO Woondiensten, schaal K.
 • Een 24 tot 36 urige werkweek
 • Een jaarcontract met de intentie deze daarna om te zetten naar onbepaalde tijd;
 • Ruimte voor persoonlijke groei door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden;
 • Faciliteiten voor een goede work/ life balans:
  • mogelijkheden tot tijd en plaats onafhankelijk werken;
  • doordat wij een landelijke organisatie zijn en verspreid over het land onze regiokantoren hebben, stellen wij geen eisen aan jouw woonplaats;
  • thuiswerken is geen probleem; Meerdere dagen op kantoor in Amstelveen.
  • een tegemoetkoming voor de thuiswerkkosten, voor de dagen dat je op locatie werkt krijg je een reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een kies je eigen smartphone-regeling.

Met vragen over de vacature kunt u contact opnemen met Willem van Rijn via 06-46400518.