Salaris

€90k - €91k Per jaar

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving


Internationale Trader Eieren en Groenten - €90K

Wat ga je doen?

Als internationale trader eieren en groenten ben jij verantwoordelijk voor het behouden, verder ontwikkelen en vergoten van relaties in wereldwijde inkoop en verkoop van eieren, aardappelen en uien. Een zeer hot product waarbij de marges interessant zijn. Deze business heeft pieken en dalen, waarbij je in de dalen ruimte krijgt om ander/nieuw soort producten te traden. Jouw export gebied ligt in het Midden-Oosten en Afrika. Je werkt geheel zelfstandig maar schakelt tegelijkertijd nauw met jouw counterpart in de eieren business. Je bent ervaren in commodity trade en analytisch sterk. Bij voorkeur neem je een eigen netwerk mee die deze producten ook willen/kunnen afnemen.

Wat wordt jou geboden?

* Een top salaris rond de €90K afhankelijk van kennis en ervaring
* Eindejaar bonus, zeer flexibele arbeidsvoorwaarden (waaronder premievrij pensioen)
* Internationale zakenreizen

Wat wordt er van jou verwacht?

* Minimaal HBO werk- en denkniveau (logistieke achtergrond pré)
* Minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring in commodity trade
* Je spreekt vloeiend Engels, Frans en minimaal basis Nederlands

Waar ga je werken?

Als internationale trader eieren en groenten ga jij werken binnen een financieel gezonde multinational. Ze zijn een handel commodity organisatie in de food met verschillende branches. Het team heeft een informele samenwerking en iedereen haalt het beste uit elkaar. De kantoorruimte is open en men schakelt in korte lijnen met elkaar. Een dynamische werkomgeving met enorm vele groeipotentie. Zie jij dit al zitten?

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "Solliciteer op deze vacature'' om direct te solliciteren. Mocht je informatie over de vacature of werkzaamheden hebben, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen via roos.schmidt@samrecruitment.nl. Mocht je zelf niet geïnteresseerd zijn, maar je kent wel dé persoon voor deze functie laat ons dan wat weten want wij stellen hier bijzondere beloningen tegenover. Kijk op onze website bij "Recommend a friend'' voor meer informatie.

Locatie:

Kaatsheuvel

Contactpersoon:

Roos Schmidt

Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Sales FMCG Professionals

+31 20570 8120
roos.schmidt@samrecruitment.nlOver het bedrijf

S
S
S
S

SAM Amsterdam

SAM Recruitment is al sinds 2007 de snelst groeiende specialist op het gebied van sales en marketing recruitment. Ons netwerk bevat de beste professionals uit sales & marketing en de sterkste merken. SAM Recruitment is werkzaam in Nederland, België en Duitsland.

Een juiste carrièreswitch

Onze passies zijn werving en selectie. Sales & marketing professionals weten dat wij een stap verder gaan. Niet alleen voor onze kandidaten en onze opdrachtgevers, maar ook voor onszelf. Wij onderscheiden ons met de volgende aspecten:

  • We beschikken over een ruime marktkennis.
  • We spreken dagelijks met de beste kandidaten.
  • We kunnen dankzij deze combinatie de beste match maken.

De specialisten van SAM Recruitment weten wat bedrijven zoeken en wat professionals willen en kunnen. Met die kennis is het maken van een perfecte match slechts een formaliteit. De ideale werkgever of collega vind je immers niet zomaar op goed geluk.

Sales en marketing vacatures

Kennis van de branche en de professionals die daarin werken is een absolute must voor efficiënte sales recruitment. Bij SAM Recruitment werken daarom gespecialiseerde teams van consultants in hun eigen niche. Op die manier leveren we de beste marketing functies. Amsterdam, het noordelijkste puntje van Friesland of het zuidelijkste puntje van Limburg als thuisbasis? Waar je ook bent, SAM Recruitment vindt marketing en sales vacatures die aansluiten bij jouw carrière.

Voor effectieve werving en selectie in sales & marketing ben je bij SAM Recruitment aan het juiste adres. Het maken van een optimale match is ons doel, zodat iedereen profiteert. Sales & Marketing hebben geen geheimen voor ons!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Opgericht

2007