Salaris

€2.5k - €3k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving


In deze functie draag je de volledige verantwoordelijkheid voor het bijhouden en ontwikkelen van bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Het is een dynamische functie binnen een high speed bedrijf.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in handel en distributie. Je werkt in een jong team waar hard werken en plezier maken erg belangrijk is. Er is veel ruimte voor uw eigen inbreng om jouw ambities te realiseren en snel succes te behalen.

Omschrijving
  • Beheer het volledige verkoopproces in jouw regio, van de aanvraag tot de betaalde factuur;
  • Werk dagelijks samen met internationale kantoren om jouw verkoopdoelstellingen te beheren, te laten groeien en te overtreffen;
  • Ontwikkelen van nieuwe klanten, producten en markten;
  • Regelmatig je klanten en prospects bezoeken;

Profiel van kandidaat
  • HBO diploma; bij voorkeur in Business, Economie of Logistiek
  • Behalve Nederlands, een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • 2+ jaar commerciële ervaring
  • Rijbewijs

Aanbod

Voor deze vacature krijg je direct een contract bij de opdrachtgever. Daarnaast is er een goed salaris en een mooi secundair pakket.

Over het bedrijf

P
P
P
P

Page Personnel

Page Personnel is een toonaangevend werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de rekrutering van operationele professionals voor vaste, tijdelijke en temp-to-perm posities. Onze klantenkring varieert van trotse familiebedrijven (MKB) tot multinationals en van maakbedrijven tot (financiele) dienstverleners. Of u nu op zoek bent naar een junior kandidaat of juist een ervaren operationele professional, bij ons bent u aan het juiste adres!
Samen met Michael Page en Page Executive, maakt Page Personnel onderdeel uit van het overkoepelende PageGroup. Deze holding werd vier decennia geleden opgericht in het Verenigd Koninkrijk en staat genoteerd aan de London Stock Exchange (MPI) sinds april 2001.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende disciplines:
Finance & Accounting
Secretarial & Business Support
Sales Administration
Information Technology
Supply Chain
Techniek & Engineering

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

1994