Interim warehouse manager

Olympia

'S-HERTOGENBOSCH, NB

FUNCTIEBESCHRIJVING
SALARIS
€4000
FUNCTIETYPE
'S-HERTOGENBOSCH, NB, NL
Tijdelijk dienstverband, Freelance, Fulltime
LOCATIE
'S-HERTOGENBOSCH, NB
GEPLAATST
20 dagen geleden
Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken in het nieuw gebouwde magazijn van myStromer in 's Hertogenbosch. Dit moderne magazijn wordt onder jouw leiding hét Warehouse van de Benelux! In het magazijn worden alle krachtige onderdelen voor de fietsen bewaard. Het is dan ook van belang dat je hier zorgvuldig mee om gaat. Het zijn vaak kleine producten met een hoge waarde.
MyStromer is een klein, internationaal bedrijf en pionier op het gebied van e-bike-technologie. Sinds 2009 ontwikkelt myStromer speed pedelecs die  opvallen door hun innovatieve Zweedse technologie, design en prestaties. Deze fietsen zijn natuurlijk gemaakt voor op de weg, maar vooral voor de mensen die ermee rijden. Dagelijks zijn er meer dan 70.000 myStromers onderweg en het worden er steeds meer!

Het hoofdkantoor van myStromer staat in Zwitserland daarom is het belangrijk dat je ook in het Engels goed kan communiceren. Op dit moment heeft myStromer ongeveer 70 medewerkers. Het team waarin jij komt te werken bestaat uit 6 (nieuwe) medewerkers en wordt indien mogelijk in samenspraak met jou samengesteld!

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever myStromer in Den Bosch zijn wij opzoek naar een interim warhousemanager voor 3 maanden.
Ben jij degene die met een frisse blik naar de organisatie kan kijken en zorg jij ervoor dat het logistieke proces op rolletjes loopt? Lees dan snel verder!

Door jou kennis en ervaring run jij dit magazijn met gemak, jij bent verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces en zorgt ervoor dat het team weet wat ze te doen staat.
Het magazijn in Den Bosch is vorig jaar nieuw gebouwd. Vanuit dit magazijn word de gehele Benelux bediend. Toen het magazijn vorig jaar geopend is zijn ze ook gestart met een volledig nieuw team.

Jij gaat ervoor zorgen dat het logistieke proces goed verloopt. De goederen worden aangeleverd vanuit het magazijn in Zwitserland. Deze worden in het magazijn opgeslagen of gedistribueerd naar de winkels. Dit kunnen onderdelen zijn, maar ook volledig gemonteerde fietsen.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en zorg je voor de verwerking en administratie van binnenkomende goederen. Ook geef je leiding aan het team en zorg je dat alle opslag- en distributiewerkzaamheden correct worden uitgevoerd. Mocht het nodig zijn help je mee in het operationele proces.

Je doel is uiteindelijk om de klanten tevreden te stellen. Daarom zorg je voor een goede logistieke plannen, controleer je de kwaliteit van het proces en stuur je bij waar nodig.

Het gaat hierbij om een fulltime werkweek van maandag t/m vrijdag. Je dag begint tussen 8:00 en 9:00 en je bent klaar tussen 17:00 en 18:00. Enige flexibiliteit is gewenst, het kan soms voorkomen dat er overgewerkt wordt.

Functie-eisen

Jij beschikt over logistieke kennis, werkt zelfstandig en staat sterk in je schoenen. Daarnaast herken je jezelf in:

 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
 • Leidinggeven is voor jou geen enkel probleem
 • Je denkt in oplossingen, bent verantwoordelijk en proactief.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. (de Duitse taal is een pre)

Verder is het ook handig als je:

 • Technisch goed onderlegd bent
 • Een hef- en/of reachtruckcertificaat hebt
 • Een VOG aan kan vragen


Arbeidsvoorwaarden

Naast een fulltime baan voor 3 maanden mag je verwachten:

 • Een tijdelijke, uitdagende baan waarbij jou ideeën zeer gewenst zijn
 • Je werkt in dagdienst
 • Een bruto maandsalaris tussen de €3500 - €4000,- op basis van een fulltime werkweek
 • Werken in een gezellig en leuk team
 • Opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Een detacheringscontract via Olympia voor 3 maanden

Staat deze functie je op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct! Hoe sneller jij aan de slag kunt, hoe meer inspraak jij hebt op je nieuwe team.
Neem contact op met Elise Grimbergen via e.grimbergen@olympia.nl of via 073-6146848

Over het bedrijf

Olympia

Wij zijn Olympia. Dagelijks bieden we werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen. Dit doen wij door werk beschikbaar te maken dat ertoe doet. Werk waarmee mensen betekenis geven aan hun leven of dat van anderen. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Met ruim 130 vestigingen is Olympia lokaal aanwezig om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. Met onze 700 medewerkers zorgen we voor verbonden mensen en blije opdrachtgevers.

BEDRIJFSGROOTTE
1000 t/m 1499 werknemers
BRANCHE
Other/Not Classified
SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDEN
Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Vakantiedagen
OPRICHTINGSJAAR
1969
WEBSITE
https://www.olympia.nl