Salaris

17 - 17

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag kan als dikwandig installatiemonteur in de utiliteit op een mooi project in Eindhoven. Je ontvangt een bruto salaris tussen € 12,00 en € 17,00 euro per uur. Daarnaast krijg je van ons een goede set handgereedschap, werkkleding en PBM's.

Wat bieden wij jou
  • Startsalaris tussen € 12,00 en € 17,00 per uur
  • 8,33% vakantiegeld en de wettelijke vakantie-uren
  • Reiskostenvergoeding € 0,19 cent per kilometer
  • Bedrijfskleding, PBM's en handgereedschap.
  • Geen VCA? Wij zorgen dat je die kan halen!
  • Geen auto om naar je werk te gaan? Dat regelen we!
Wie ben jij

Jij bent een zelfstandig installatiemonteur met ervaring in autogeen lassen. Verder is het belangrijk dat je je kan vervoeren naar de projecten waar je gaat werken. Daarvoor is een rijbewijs nodig. Als je geen auto hebt om naar je werk te gaan is dat geen probleem. Dat regelen we!

  • Je bent een ervaren en zelfstandige installatiemonteur.
  • Je hebt ervaring met autogeen lassen.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
Wat ga je doen

Je gaat aan de slag binnen een organisatie waar veel kennis is van de technische markt in Brabant. Jouw eerste project zal in de utiliteit zijn en bevindt zich in Eindhoven. Dit project zal zeker een jaar duren. Project afgerond? Goed bezig! Wij gaan ervoor zorgen dat je door kan naar het volgende project.

Waar ga je werken

Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw kennis, kunde en voorkeur. Het kan bij dezelfde opdrachtgever zijn maar ook bij een andere opdrachtgever. Otter-Westelaken zit namelijk met veel installateurs om tafel en is op de hoogte van de actuele projecten in utiliteit, woningbouw & industrie. Zo kan voor jou als installatiemonteur gekeken worden waar je het beste past. Daarbij wordt er onder andere rekening gehouden met jouw ervaring, opleiding, reisbereidheid en kennis.

Wil jij graag aan de slag als installatiemonteur via Otter-Westelaken en starten met een langdurig project in de utiliteit in Eindhoven? Solliciteer dan direct via de button. Je kunt mij natuurlijk ook bellen of Whatsappen via 0622981941. Of mailen naar martijn.nillessen@owtd.nl

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969