FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Fulltime
LOCATIE
Tilburg, NB
GEPLAATST
10 dagen geleden

Beschrijving

Het zijn de mensen die het verschil maken. Ons familiebedrijf, gebouwd op onze waarden en principes, levert met een groeiend aantal medewerkers de beste kwaliteitsproducten. Wanneer jjij wilt werken met innovatieve oplossingen en producten die worden gemaakt om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, dan willen wij jou ontmoeten!


De rol

In de veelzijdige functie Inside Sales Representative zorg jij als commerciële duizendpoot voor een actieve verkoop- ondersteuning aan onze Sales Managers. Je brengt de wens van onze klanten in kaart en stelt zelfstandig offertes en orders op. Je werkt mee aan het uitbouwen van de relaties met onze dealers en daarnaast zoek je actief naar nieuwe klanten. Je werkterrein is de Benelux dus je voelt je thuis bij de verschillende soorten klanten en je spreekt de talen. Je streeft naar de beste oplossing en biedt altijd een luisterend oor. Je adviseert klanten, bent alert op verkoopsignalen, werkt offertes uit en belt deze na. Je maakt proactief afspraken met klanten en helpt bij verkoopacties. Je doet dit allemaal met een top team om je heen, bestaande uit onze account managers, Customer Services en ons Marketing Team. 


Wat wij bieden

Een veelzijdige, commerciële functie binnen een sterk groeiende en ambitieuze organisatie met een informele, leerzame en dynamische werkomgeving. In ons team streven we naar maximale klanttevredenheid, zorgen we voor een prettige werksfeer en is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Fellowes heeft goede arbeidsvoorwaarden, een markconform salaris en bonusregeling. De functie is bij voorkeur voor een vast dienstverband en vanaf 32 uur per week.

 

Wat jij toevoegt

  • Je bent resultaatgericht, positief en hebt oog voor zakelijke kansen
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en een commerciële drive
  • Je bent initiatiefrijk en je raakt niet snel in paniek
  • Je bent nauwkeurig en kunt goed omgaan met verkoopcijfers en rapportages
  • Je houdt van interactie en netwerken en je bent in staat om goede relaties met de klanten op te bouwen
  • Het is een absolute must dat je een goede beheersing heb van de Nederlandse, Franse én Engelse taal. 

Je hebt een streepje voor wanneer je:

  • Kennis hebt van CRM systemen en digitale marketingcampagnes
  • Goed kunt omgaan met MS Office, Oracle en/of Swift Cloud
  • Ervaring hebt opgedaan in een internationale, business-to-business omgeving

 

Enthousiast? Solliciteer naar deze functie via de sollicitatiebutton of rechtstreeks door je CV en een korte motivatie te mailen naar gvenverloo@fellowes.comWe kunnen niet wachten om van je te horen!

 

Over Fellowes

Onze rijke 100-jarige geschiedenis voedt onze reputatie, onze passie voor uitmuntendheid en de Fellowes waarden; Initiatief. Integriteit. Teamwork. Passie. Deze waarden zijn diepgeworteld in het karakter van onze stichter, Harry Fellowes, die meer dan een eeuw geleden de basis heeft gelegd voor onze cultuur. Dit alles zie je terug in elk product dat we maken en in alles wat we doen; het is onze inspiratie voor het leveren van top kwaliteit en top prestaties.

COVID-19 Voorzorgsmaatregel(en):

- (Gedeeltelijk) virtueel interview proces
- Persoonlijke beschermingsmiddelen aanwezig op locatie
- Virtuele vergaderingen
- Saneren, desinfecteren, of schoonmaak procedures aanwezig
- Thuiswerken

Fellowes accepteert geen ongevraagde CV's van bureaus die geen wederzijdse service overeenkomst hebben getekend. Alle ongevraagde cv's worden beschouwd als eigendom van Fellowes, en Fellowes is niet verplicht om een doorverwijzingstoeslag te betalen. Dit geldt ook voor cv's die rechtstreeks bij aanwervende managers worden ingediend zonder contact op te nemen met de afdeling Talent Acquisition of HR.