Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Inside Sales Representative - 006DMO

Dutch speaking candidates only                   

 

Join Schneider Electric and power your career


Ontdek de mogelijkheden om te werken voor een internationaal, dynamisch en verantwoordelijk bedrijf 
dat de ontwikkeling van hun medewerkers wereldwijd bevordert. Iedere dag streven wij er naar dat onze medewerkers aan hun persoonlijke doelen werken en op deze manier hun carrière kunnen vormgeven. 
Wij zijn dan ook trots benoemd te zijn door Linkedin als top 25 ‘werkgever van keuze’. Ontdek hoe onzewaarde en unieke positie jou laat kiezen voor Schneider Electric als (toekomstige) werkgever!
 

Wij zijn op zoek naar eenInside Sales Representative in Hoofddorpdie gemotiveerd is om bij te dragen aan de groei van Schneider Electric. Je zult rapporteren aan het hoofd verkoop.

 
Jouw verantwoordelijkheden:

Voor ons startende team zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales Representative. De focus van de rol ligt op het actief identificeren van nieuwe verkoopkansen en deze te ontwikkelen tot nieuwe klanten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor:

Wat te verwachten @ Schneider Electric?
 • Je maakt deel uit van een vooraanstaande, wereldwijde speler die op een actieve manier meewerkt aan duurzaamheid en zorg voor de planeet;
 • Eindeloze ontwikkelingsmogelijkheden door het online learningaanbod van 10.000+ e-learnings over verschillende domeinen;
 • Een organisatie die zich hard maakt dat haar medewerkers worden gezien als de ‘beste erkende professionals’ van onze industrie;
 • Aandacht voor Wellbeing via trainingen en een Well-being Week;
 • De mogelijkheid om te zorgen voor een goede balans tussen werk en prive (bekijk onze global family leave Youtube video voor meer informatie);
 • Diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als organisatie voelen wij ons dan ook vereert om in 2018 zowel in de lijst van ‘Bloomberg Gender-Equality’ te zijn opgenomen en tevens de eerste plaats te hebben gehaald binnen de industriele sector van ‘Equileap Top 200 Gender Equality’.

Qualifications

 

De kwaliteiten en eigenschappen van de ideale kandidaat voor Inside Sales Representative:

 • Een afgeronde HBO diploma in de richting van bijvoorbeeld elektrotechniek of technische bedrijfskunde.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in de Energie sector;
 • Je bent ondernemend en hebt energie om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je staat bekend als een ‘high performer’ en bent erop gebrand om successen te vinden waar anderen het laten liggen.
 • Je leert makkelijk en kan omgaan met nieuwe uitdagingen. Je analyseert zowel succes als verbeterpunten om jouw volledige potentieel waar te maken. Je kan omgaan met een snel veranderende werkomgeving en definieert de essentie van nieuwe taken snel om succesvol te zijn.
 • Je kan omgaan met allerhande persoonlijkheden, binnen en buiten de organisatie. Je bouwt duurzame relaties gebaseerd op vertrouwen met de mensen waar je mee werkt. Je gaat diplomatiek en tactvol te werk en bent in staat om met gespannen situaties om te gaan. Je kan jezelf goed zelfstandig werken, maar ook schakelen me de relevante stakeholders indien nodig.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Over Schneider Electric

Als specialist in digitale energiemanagement- en automatiseringsoplossingen staan efficiëntie en duurzaamheid voor ons centraal. Voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën bieden wij toonaangevende technologieën, software en lifecycle services. Met ons open platform en geïntegreerde oplossingen helpen wij klanten bij het maximaliseren van beschikbaarheid, het versnellen van processen en het realiseren van energiebesparing.

De vraag naar energie zal naar verwachting in 2040 zijn verdubbeld. Bij Schneider Electric vinden we dat iedereen op de wereld recht heeft op toegang tot veilige en duurzame energie. Daarom zetten wij ons in voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. Wij streven naar een innovatieve maatschappij en zijn betrokken, gepassioneerd en vastbesloten om onze ambities waar te maken. Dat noemen we ‘Life is On’.

 

Meer weten over Schneider Electric ?

 
Geïnteresseerd?

Graag ontvangen wij jouw cv en korte motivatie. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Milou van den Hout, Recruitment & Talent Manager via het telefoonnummer +31 23 5124 124.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Primary Location

: NL-North Holland-Hoofddorp

Schedule

: Full-time

Unposting Date

: Ongoing
Source: Schneider