Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Wat je gaat doen:

Vanuit DPA aan de slag bij onze klanten, zoveel mogelijk bij jou in de buurt. Geheel zelfstandig werk je als professioneel Inkoper aan inkoopprojecten op locatie. Per opdracht werk je zo’n 9 tot 12 maanden aan meerdere dossiers tegelijk en overleg je veel met de klanten, leveranciers en je collega-inkopers. Wat wij jou daarbij te bieden hebben? In elk geval een auto van de zaak om naar de klant te rijden. Wij snappen dat jij wel van een uitdaging houdt en graag in je werk doorgroeit. Daarom zoeken we voor jou opdrachten uit die passen bij je ervaring en ontwikkeling. Wees gerust, DPA zorgt voor de nodige ondersteuning en begeleiding. Ook kun je altijd op een senior-inkoper terugvallen. Meer weten over de functie? Lees dan de blog van Paul van der Knaap

Wat we vragen:

Dat je staat te springen om als Inkoper via DPA aan de slag te gaan en je te ontwikkelen. Als Inkoper bij DPA maak je een Talenten en Motivatie Analyse (TMA), een self-assessment en een persoonlijk ontwikkelplan. Vanaf daar bouw je jouw vakkennis op met gerichte opleidingen van de InkoopAcademie. voor je bij ons te ontwikkelen wordt ons DNA, jouw DNA en kun je je met trots een Inkoper met businessfocus noemen. Jij maakt bij ons een succesvolle start als gedetacheerd inkoopprofessional, want jij hebt:

 • Afgeronde HBO of WO opleiding (harde eis!)
 • Goede communicatie vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, bent klantgericht en proactief
 • Overtuigend en resultaatgericht
 • Werkt graag samen en bent leergierig
 • Meer dan 3 jaar inkoopervaring
 • Je hebt InkoopAcademie A & B of Nevi 1 & 2 succesvol doorlopen (pré)
 • Je hebt ervaring met inkoop van: medische (beeldvormend) apparatuur, medische gebruiks- /verbruik, implantaten, inrichting OK/CSA/LAB 
 • Kennis van Europees aanbesteden (pré)
  Wat we bieden:

  Afwisselende opdrachten bij gerenommeerde bedrijven. Wij bieden jou geen baan, maar een loopbaan met een steile leercurve. En jij hebt ons als kersverse Inkoper een hoop te bieden, dus daar zetten we graag wat tegenover. Daarom bieden we jou een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van je leeftijd, ervaring en inzetbaarheid. Range tussen de 2500-5000.Tijdens jouw sollicitatie beoordelen we op basis van die factoren jouw startsalaris. Wanneer je groeit, groeit je salaris uiteraard mee.

  Daarnaast bieden wij:

  • Een vakantieregeling
  • Een leaseauto of reiskostenvergoeding
  • Inkoopopleiding(en)
  • Pensioensopbouw
  • Een bonusregeling
  • Direct een onbepaalde tijd contract
  • Én uiteraard een ontwikkelplan, goede begeleiding & coaching!
  Je werkomgeving:

  Onze afdeling DPA Procurement & Facility detacheert inkoopprofessionals op tijdelijke basis en rekruteert vaste inkopers voor de zorg, de zakelijke dienstverlening, de (semi)overheid en de industrie. We leveren tijdelijke inkoopcapaciteit of we werken aan specialistische inkooptrajecten naast een bestaande inkooporganisatie. De functie van Interim Inkoper is een uitgelezen kans om ervaring op te doen bij uiteenlopende bedrijven. Voor DPA Procurement & Facility werken nu ongeveer 100 personen die vanuit kantoor worden ondersteund door 10 medewerkers in de sales, recruiting en ondersteuning. Klanten binnen de zorg waar wij eerder mee hebben samengewerkt vanuit W&S, ZZP en detacheer trajecten zijn: Erasmus MC, Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie, Tergooi ziekenhuis en VieCuri Medisch Centrum. Wij hebben elk kwartaal bijeenkomsten waarbij je je collega’s ziet onder het genot van een hapje en een drankje en wij hebben leuke en interessant inhoudelijke en sociale bijeenkomsten. Wij investeren veel in training en ontwikkeling en je maakt bij ons een style leercurve mee.

  Kortom een super leuke organisatie om je zelf in door te ontwikkelen!

  Onze unit DPA Procurement detacheert inkoopprofessionals op tijdelijke basis en rekruteert vaste inkopers voor de zorg, de zakelijke dienstverlening, de (semi)overheid en de industrie. We leveren tijdelijke inkoopcapaciteit of we werken aan specialistische inkooptrajecten naast een bestaande inkooporganisatie. De functie van inkoper ICT is een uitgelezen kans om ervaring op te doen bij uiteenlopende bedrijven. Voor DPA Procurement werken nu ongeveer 100 personen die vanuit kantoor worden ondersteund door 10 medewerkers in de sales, recruiting en ondersteuning.

  Klanten waar wij werken zijn Nationale Nederlanden, Tennet, Stedin, Vitens, Erasmus MC, GVB, en vele andere mooie organisaties. Wij hebben elk kwartaal bijeenkomsten waarbij je je collega’s ziet onder het genot van een hapje en een drankje. Verder hebben wij leuke en interessante inhoudelijke en sociale bijeenkomsten. Wij investeren veel in training en ontwikkeling en bieden jou een steile leercurve aan.

  Kortom een super leuke organisatie om je zelf in door te ontwikkelen!

  DPA is dé specialist in detachering. Detachering is de ideale oplossing voor organisaties die snel professionals met specifieke kennis en competenties nodig hebben. Maar ook voor professionals die vakinhoudelijk willen groeien, werkt het als ontwikkel- en loopbaanversneller.

  Als DPA leveren we de beste professionals voor complexe vraagstukken en tijdelijke opdrachten. Dit doen we voor 12 verschillende vakgebieden. Snel en zeker: vanuit onze eigen pool van ruim 1.400 DPA-professionals en ons netwerk zelfstandige specialisten. We matchen onze professionals aan uitdagende opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers. We zorgen dat onze hoogopgeleide specialisten hun kennis en competenties doorlopend ontwikkelen. Hierdoor zien opdrachtgevers ons als een proactieve kennispartner die hen steeds van de juiste specialistische expertise voorziet en effectieve antwoorden aanreikt op de uitdagingen van de toekomst. We werken vanuit een DNA dat ons onderscheidt van andere marktpartijen:

  "Wij geloven dat wij onze klanten kunnen helpen om blijvend te excelleren.

  Door met plezier vanuit businessfocus te werken.

  En daardoor tastbare inkoopresultaten te leveren, die bijdragen aan de doelstellingen en prestaties van onze opdrachtgevers".

  Ons kantoor is gevestigd in Utrecht waar we met een enthousiast en commercieel team op zoek gaan naar mooie inkoopopdrachten voor onze collega's in heel Nederland. Vanuit ons kantoor word je aan een Fieldmanager toegewezen met wie je geregeld bespreekt of je tevreden bent en of alles naar wens loopt.


  Solliciteren?

  Kan je niet wachten jouw inkoopskills in de strijd te gooien bij onze klanten? Wacht niet langer en kom ons team versterken als gedetacheerd inkoopprofessional. Solliciteer vandaag nog via de sollicitatiebutton. Neem voor meer informatie tijdens kantooruren (ma,di,do,vr) contact op met Bianca Fokken, Recruiter DPA Procurement, via 06 - 12 15 37 95.

  Tijdens jouw sollicitatie controleren wij mogelijk jouw social mediaprofielen. Door te solliciteren, verklaar je hiermee akkoord te gaan.

  Note: A thorough understanding of the Dutch language is mandatory

  Source: DPA Professionals