Type functie

Fulltime

Geplaatst op

10 dagen geleden

Beschrijving

Je hebt een organisatie talent, zoekt altijd de verbinding met mensen op en bent op zoek naar diversiteit in je functie. Je krijgt er een kick van als je het organisatorisch iedere keer weer voor elkaar krijgt. B&S groeit ieder jaar weer door. Samen bouwen we continu verder aan onze HR afdeling. Wil jij mee bouwen en met ons mee groeien?

 

Dit ben jij
Je bent scherp op details en positief kritisch op werkprocessen. Je bent een aanpakker, waardoor je je zaken op orde hebt. Je bent verbindend, legt makkelijk contact met anderen en weet hierdoor goede relaties op te bouwen. Je vindt het leuk om te schakelen tussen diverse werkzaamheden, en haalt daar ook energie uit. Dat maakt je flexibel, maar je bent ook doortastend, je rondt zaken af. Mede door jouw enthousiasme werken mensen graag met jou.

Hoe ziet jouw functie als HR Officer eruit?
Divers! We beginnen niet met instroom, maar we voorkomen uitstroom. Samen met de HR Business Partner verzorgen jullie een goede employee experience. Denk hierbij aan het verzorgen van een goede service in de breedste zijn, maar ook qua opleidingen en de gesprekscycli. In deze rol ga je zeker ook aan de slag met het genereren van instroom. Doordat jij je doelgroep goed kent, weet jij precies welke middelen je moet inzetten om hen te bereiken. Met jouw creatieve ideeën weet jij daarmee ons recruitment nog succesvoller te maken, en daarmee de organisatie te voorzien van nieuw talent. En daar stopt het niet. Met jouw service verlenende instelling zorg je voor een soepele start op zowel administratief vlak als de fysieke start van de medewerker. Daarnaast zorg je er ook voor dat alle HR administratie op orde is. Jij verzamelt mutaties, controleert deze en levert het op correcte en tijdige wijze aan.

Als je dit goed op orde hebt zijn er diverse projecten waar jij het voortouw in kunt nemen zoals: verdere digitalisering van de personeelsdossiers, recruitment optimalisering en automatisering van onze HR processen. Je kijkt er naar uit om de diverse facetten van het HR vak te zien, en uit te voeren. Je komt in een team met 6 HR collega’s, met specialismes als HR Business Partner, Employer Branding en Salarisadministratie.

Een aanbod dat je niet kunt weigeren
De kans om jezelf te laten zien en mee te groeien binnen B&S. Grijp deze kans!
Een positie waarin jij de ruimte krijgt jouw visie te ontplooien en je stempel te drukken.
Een goede, informele werksfeer in een ambitieus HR team.
De kans op bonussen en extra vrije dagen, afhankelijk van jouw eigen succes.
Toegang tot ons eigen fitnesscentrum en bedrijfsborrels en –feesten.

Een opsomming van jouw CV
- Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM.
- Je hebt 1-2 jaar ervaring in het HR werkveld.
- Je bent woonachtig in een straal van max. 45 minuten reistijd van Dordrecht.

Overtuigd en solliciteren?
Ben jij onze nieuwe HR Officer? Neem dan contact op met Ronald Dekkers via: rdekkers@bs-gg.com of solliciteer via de button. We hebben er zin in om jou te ontmoeten en welkom te heten bij B&S B.V., jij ook?


Over het bedrijf

B
B
B
B

B&S international

Wij zijn een snelgroeiende distributiepartner voor Consumer Goods in specifieke nichemarkten, actief in meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn een belangrijke schakel tussen klanten en leveranciers. Wat de klant ook wenst, wij regelen het! Partners als Schiphol, Bol.com, KLM en de Verenigde Naties rekenen op onze service.  De ondernemersmentaliteit spat ervan af. Sterke dranken, parfum, levensmiddelen of elektronica… we got it all! B&S heeft geen grenzen, geen limiet. Waar we ook zijn, met wie we ook zaken doen. We werken iedere dag met veel passie om onze doelen te verwezenlijken. En daar zijn we behoorlijk goed in!

Wij hebben een fantastisch team vol met gedreven, enthousiaste, professionele en gezellige collega’s. Je kunt bij ons gewoon jezelf zijn. Wij zijn een organisatie waar je jouw grenzen kunt verleggen, je de gaafste dingen meemaakt en waar collega’s je vrienden worden. Iedere dag gaan we er met zijn allen voor en behalen we het onbereikbare. Omdat wij willen blijven groeien, hebben we die echte toppers nodig… zoals jij!

One winning team! Ben jij er klaar voor?

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Opgericht

1872