Type functie

Fulltime, Parttime

Geplaatst op

30 dagen geleden

Beschrijving

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een HR adviseur.

Je komt in een team van drie te werken; de HR manager, jij en de HR assistent. Jij houdt je onder andere bezig met het uitzetten van vacatures, het sollicitatieproces, verzuimmanagement en je denkt mee over beleidsplannen.

Omdat het bedrijf hard groeit ben je naar verwachting de meeste tijd bezig met het uitzetten van vacatures en het sollicitatieproces, dit betreffen functies van productiemedewerker tot teamleider.

Hoe ga je dit doen? Wanneer er een vacature uitgezet moet worden ga jij in gesprek met de manager van die afdeling. Naar aanleiding van dit gesprek schrijf jij een vacaturetekst die je uitzet en plaatst op diverse platforms. Daarna ga je samen met de HR manager de juiste kandidaten selecteren en plan je de gesprekken in, ook tijdens deze gesprekken ben jij aanwezig. Wanneer de kandidaat mag starten heb jij nog een arbeidsvoorwaardengesprek en regel jij het contract.

Onze ideale kandidaat:
  • Is in het bezit van een Hbo-opleiding HRM
  • Heeft al zeker drie jaar relevante werkervaring.
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Staat stevig in zijn of haar schoenen en kan goed omgaan met hectiek.
  • Is 22 uur per week beschikbaar
Wat kun jij verwachten
Een uitdagende functie in een dynamische omgeving bij een professioneel bedrijf. De functie is voor 22 uur per week. Het salaris voor de functie is afhankelijk van ervaring en ligt tussen de €3.200 en € 4.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een internationale familiebedrijf in Aalsmeer. Het is bedrijf richt zich op het veredelen van gewassen. Kwaliteit is hierin zeer belangrijk! Daarnaast blijft ontwikkeling een belangrijk punt voor zowel de organisatie, de producten als voor de medewerkers. Er zijn altijd mogelijkheden om te blijven ontwikkelen.

Hoe wij werken
LaRock Werkt wil haar kandidaten graag goed leren kennen. Wij nodigen kandidaten daarom altijd eerst uit op ons kantoor in Roelofarendsveen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. We horen graag jouw verhaal, bespreken de vacature en kijken of er een match is met onze opdrachtgever. Zien wij een match? We stellen je dan graag voor aan onze opdrachtgever!

In verband met COVID-19 zijn wij nu genoodzaakt om de selectiegesprekken te voeren via videobellen.

Wij zijn er voor iedereen! Kijk voor meer vacatures op www.larockwerkt.nl