geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Landelijk, UT

Beschrijving

Hostesses van Oranje is het zusterbedrijf van Monsterscore en een landelijk opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, receptiediensten en demonstratrices. Onze gastdames en gastheren worden op kwaliteiten geselecteerd en hebben ervaring met hospitality werkzaamheden.

 

Wij zijn op zoek naar nieuwe Hostesses en Hosts

Een hele afwisselende, leuke en leerzame bijbaan. De ene keer werk je op horeca gerelateerde beurs, de andere keer werk je op een internationaal congres en de andere keer kun je zomaar eens ingepland worden in een hotel en begeleid je bezoekers van A naar B. Geen enkele werkdag is hetzelfde. 

 

Afhankelijk van de drukte per seizoen bieden wij leuke jobs aan. De ene week kunnen wij je een volle werkweek bieden, maar de andere week kan het rustiger zijn en kunnen wij je maar één dag in de week inzetten. Dit verschilt dus en is altijd in overleg. 

 

Is hospitality jouw tweede naam en ben jij gewend om lange dagen te draaien met een fulltime lach op jouw gezicht? Aarzel dan niet om te solliciteren. Of ken jij iemand anders van wie jij denkt dat hij of zij geschikt is om als hostess/host aan de slag te gaan? Deel deze vacature dan met hem of haar. 

Bron: Monsterscore