Salaris

12 - 12

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

11 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Ben jij een geboren leider met een passie voor techniek? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En maak jij graag het verschil voor jouw klanten, collega’s en de maatschappij? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel de hoofdmonteur waarnaar wij op zoek zijn.

Wat bieden wij jou
  • 37 vrije dagen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een jaarlijkse winstdeling;
  • Een duurzaam inzetbaarheidsbudget;
  • Korting op je sport abonnement;
  • Leuke teamuitjes en nog veel meer!
Wie ben jij

Je haalt energie uit het coördineren van jouw collega’s en neemt altijd jouw verantwoordelijkheid. Jij bent trots op je werk en dit straal je uit. Als hoofdmonteur overtref je de verwachtingen van onze klanten. Je benut elke kans om jouw klanten enthousiast te maken. Jouw persoonlijke contact en technisch vakmanschap draagt direct bij aan een blijvende positieve indruk. Ook geef je het goede voorbeeld aan je collega’s in het Servicecenter. Je ondersteunt jouw collega’s in bijvoorbeeld vakmanschap en klantcontact. Daarnaast zorg je voor een goede logistiek, zodat je de verwachtingen van klanten op een kosten efficiënte manier overtreft.

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je woont in de buurt van het Servicecenter in Tilburg;
  • Je bent van maandag tot en met zaterdag beschikbaar.
Wat ga je doen

Jij verdeelt de opdrachten en taken over de servicemonteurs en coacht ze naar het beste resultaat. En heeft de werkverdeling bijsturen nodig? Dan pak jij dat meteen op. Ook ben je verantwoordelijk voor de digitale werkbon, waarmee je klant-, verzekerings-, auto- en ruitgegevens in ons systeem vastlegt. Het is belangrijk dat je gemakkelijk contacten legt en goed kunt communiceren. Jij bent namelijk het aanspreekpunt voor jouw collega’s in het Servicecenter. Ook heb je contact met veel verschillende afdelingen, zoals verificatie, planning, facturatie. Zo zorg je onder andere dat alle gegevens worden gecontroleerd en dat de beloofde uitvoering van de opdracht kan plaatsvinden. Met jouw prestatieverbeteraar en clustermanager stem je de processen en doelstellingen binnen het servicecenter af. Daarnaast draag je onder andere zorg voor de uitstraling van het Servicecenter, het onderhoud van de gereedschappen en het wagenpark en voorraadbeheer.

Waar ga je werken

Carglass® is dé specialist in het repareren en vervangen van autoruiten. Ingeslagen zijruiten? Een sterretje in de voorruit? Een kapotte achterruit? Wij maken het allemaal! Onze mensen zijn echte vakmensen. Zij stoppen niet voordat onze klanten veilig de weg op gaan. De collega’s in het land worden geholpen door een grote groep experts in Son: serviceadviseurs die klanten (telefonisch) te woord staan en ondersteunende afdelingen die zorgen dat onze Glasspecialisten perfect hun werk kunnen doen.

Ben jij enthousiast en kan je niet wachten om het verschil te maken? Reageer dan snel! Eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de intercedent.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969