Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten, containers en transporttrays. Naast thermovorm producten beschikt Desch Plantpak ook over een range spuitgiet sierpotten, o.a. hangpotten en schalen bekend onder de naam EPLA range. Desch Plantpak is een jonge, dynamische en innovatieve onderneming. Dat komt tot uiting in de gehele bedrijfscultuur. Begrippen als innovatie, service en betrouwbaarheid onderschrijven deze visie ten volle. De ambitie van Desch Plantpak luidt dan ook: Samen groeien met de kweker!

Voor onze opdrachtgever in Beuningen zijn wij zijn per direct op zoek naar een coachende:

Hoofd Technische Dienst

Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan 7 monteurs en eventueel ingehuurd technisch personeel. Jouw afdeling is verantwoordelijk voor alle ombouw en technische werkzaamheden aan apparatuur en installaties, zodanig dat er ongestoord productie gedraaid kan worden, 24 uur per dag en 6 of 7 dagen per week. De monteurs werken in wisselende diensten en zijn verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van 4 extrusie en thermovormers en een compoundeer extruder. Je ondersteunt de monteurs door het werk te coördineren en prioriteiten te stellen. Je analyseert de performance en neemt waar nodig maatregelen ter verbetering. Wanneer de werkzaamheden hierom vragen voer je het technisch onderhoud mee uit aan machines en gebouwen.

Herken jij jezelf hierin?

We vragen veel van je en daarom:

  • Ben je in bezit van een MBO/HBO diploma elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde;
  • Heb je leidinggevende ervaring;
  • Heb je affiniteit met zowel elektrotechniek als werktuigbouwkunde;
  • Ben je assertief en in staat om de monteurs te coachen;
  • Neem je graag initiatief in het optimaliseren van het machinepark;
  • Ben je bekend met automatisering en onderhoudsplanning.

Wat is jouw werkomgeving?
Desch Plantpak produceert in Beuningen diverse thermovorm tuinbouw potten. De tuinbouwsector is bij uitstek een sector die gebaat is bij aandacht voor het milieu. Onze producten worden daarom verantwoord geproduceerd uit gerecyclede grondstoffen. Bij Desch staan een veilige en duurzame werkomgeving, innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel. Momenteel zijn wij dan ook druk bezig met de eerste stappen richting robotisering.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een Internationale en dynamische organisatie, waarin de kernwaarde “Growing Together” voorop staat. Het arbeidsvoorwaardenreglement van Desch Plantpak B.V. biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (salarisindicatie € 3.500-4.400 o.b.v. 40-urige werkweek, exclusief 13de maand). De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. De mogelijkheid bestaat arbeidsvoorwaarden uit te wisselen en je ontvangt een vaste 13e maand. Door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen op 06-29422744