geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Beschrijving

Voor jou als gediplomeerd helpende zijn de mogelijkheden bij Pleyade zeer divers. Kies voor een leuke baan in de ouderenzorg!

Dit is jouw locatie

Huissensestraat ligt middenin de nieuwbouwwijk Stadseiland in de Arnhemse wijk Malburgen. De locatie bestaat uit een groepswoning voor tien bewoners en een appartement voor twee personen. De bewoners wonen zelfstandig en zijn in de regie. Als Pleyade-collega help jij hen hierbij. Dat doe je met ondersteuning, begeleiding en zorg en die is afgestemd op de persoonlijkheid en levensstijl van elke bewoner.

Dit is jouw baan

Jij weet én doet wat nodig is voor het welzijn van de bewoners van Pleyade. Je helpt hen bij dagelijkse handelingen, zoals wassen en aankleden, en andere activiteiten. Hierbij houd je rekening met ver-anderingen in hun wensen en zorgbehoeften. Daarnaast assisteer je de verzorgenden IG in jouw team bij de zorgverlening.

Omdat jij een goed contact hebt met bewoners, zie je snel of er iets verandert in hun welzijn of ge-zondheid. Zodra je merkt dat iets aan de hand is, bespreek je dit met je zorgcollega’s. Samen zoeken jullie naar de beste manier om elke bewoner optimaal te ondersteunen.

Je werkt je samen met deskundige collega’s, zoals verzorgenden, andere helpenden, teamgezellen en zorggezellen. De teamgezel helpt jou mee in de dagelijkse ondersteuning en de zorggezel is er voor nóg meer persoonlijke aandacht voor de bewoners. Samen met hen zet jij je in voor een fijne woonbeleving voor de mensen die jij ondersteunt. Je werktijden en -dagen stem je af met je teamhoofd en collega’s. In deze baan werk je ochtend-, middag-, avonddiensten en slaapdiensten. Tijdens een slaapdienst overnacht je op de locatie en kom je in actie wanneer dat nodig is.

Dit ben jij

“Welk belang heeft de bewoner hierbij?” Als gediplomeerd helpende zorg en welzijn (mbo-2) stel jij jezelf dagelijks deze vraag. Je bekijkt alles wat je doet door de ogen van de mensen die je ondersteunt. Het is voor jou vanzelfsprekend dat jouw zorg en ondersteuning past bij hun wensen en behoeften.

Als collega ben je ondernemend en betrokken. Je neemt je verantwoordelijkheid, toont initiatief en denkt proactief mee over hoe dingen beter kunnen. Je ziet wat er nodig is en pakt het op, samen met je collega’s of met je teamhoofd.

Je bent een sociaal mens en hebt plezier in het werken met ouderen, al dan niet met geheugenproblematiek. Je bent altijd met hen in contact: ondersteunend waar het kan, sturend waar het moet en altijd respectvol.

Dit bieden wij

Je start met een jaarcontract en als dat van beide kanten goed bevalt, kom je daarna in vaste dienst. Het salaris is conform CAO-VVT, FWG 25: maximaal € 2.555,74 per maand op basis van 36 uur, exclusief onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantietoeslag en 8,3 % eindejaarsuitkering. Jouw inschaling vindt plaats op basis van jouw werkervaring.

Uiteraard kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld de uitruil reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen. Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.

Wil jij je graag verder ontwikkelen, bijvoorbeeld een cursus volgen of doorleren voor verzorgende IG? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze baan en het werken bij Pleyade kun je contact opnemen met Sylvia Steen, teamhoofd, via 06 1539 1111 of s.steen@pleyade.nl.
Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer via de sollicitatiebutton. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

We kijken uit naar je reactie!

Meer weten over Pleyade? Kijk op pleyade.nl.

Bron: Pleyade