Salaris

13 - 13

Type functie

Contractpartij, Parttime

Geplaatst op

10 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Bij verschillende zorginstellingen zal je als helpende worden ingezet. Je zal voornamelijk verschillende ADL taken uitvoeren. Als zorgtopper verdien jij je salaris op basis van je werkervaring. Je mag zelf bepalen of je een ochtend, middag , avond of een nachtdienst wil werken. Bij avonden en nachtdiensten krijg je ook nog eens toeslag erbij! Heerlijk toch! Daarnaast vind je het belangrijk om een praatje te maken met jouw cliënt. Jij bent namelijk die zorgtopper met een groot hart voor de zorg!

Wat bieden wij jou
 • Salaris op basis van CAO en jouw werkervaring;
 • Flexibel inzetbaar in verschillende locaties;
 • Flexibele uren op basis van jouw beschikbaarheid;
Wie ben jij

Jij bent Helpende (plus) en op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Den Haag én een baan waarbij jouw komst iedere dag weer gewaardeerd wordt! Verder ben jij:

 • Flexibel inzetbaar;
 • Bereid om VOG aan te vragen;
 • In het bezit van jouw diploma Helpende (plus).
Wat ga je doen

Als Helpende (plus) zorg jij er samen met jou collega's op de afdeling voor dat de bewoners de zorg krijgen die zij nodig hebben. Jij bent voor alle ADL handelingen niet alleen bevoegd, maar ook bekwaam. Uiteraard is het "één team, één taak" én kun jij altijd hulp verwachten van jouw directe collega's. Verder ga jij:

 • Jouw kwaliteiten in het werkveld toepassen;
 • Werken met tilliften en steunkousen;
 • Werken bij één of meerdere locaties!
Waar ga je werken

Jij gaat werken bij één of meerdere locaties in regio Den Haag en gaat aan de slag als Helpende (plus).
Verder geeft de werkgever aan dat:

 • Jij jouw ei kwijt kan in het team;
 • Jouw mening telt en dat jij van harte welkom bent;

Ben jij diegene die ons team komt versterken? Solliciteer dan meteen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969