Type functie

Fulltime

Geplaatst op

9 dagen geleden

Beschrijving


HEAD OF SEO - World Wide Sport

Wat ga je doen?

De head of Seo specialist met affiniteit voor sport, die op deze functie past beschikt over de nodige deskundige kennis en staat te trappelen om je collega's te helpen ontwikkelen in jouw vakgebied. Je beheert de ontwikkeling van technische SEO-implementaties en neemt stappen om traffic, engagement en zichtbaarheid van onze websites te vergroten. Je hebt drive om te leren, te ontwikkelen en nieuwe strategieën te implementeren. Daarnaast is het belangrijk dat je regelmatig en zelfstandig SEO audits op projecten waar je verantwoordelijk voor bent kan uitvoeren. In de audits kijk je naar zoekgedrag en analyseer je websites op gebied van content, techniek en autoriteit en op basis van de verkregen data uit je audits ontwikkel je een SEO-strategie waarmee ranking, relevant bezoek en conversies behaald en behouden worden binnen de organisatie haar funnel. Klinkt dit herkenbaar? Dan zijn meetbare doelen en KPI's op te stellen die verbeteringen van de SEO-activiteiten laten zien ook niet onbekend voor jou. Daarnaast analyseer je dagelijks de prestaties met behulp van dashboards of Google Search Console en uit de audits definieer je concrete acties en taken voor Content Managers, Linkbuilders, jr SEO-specialisten en Development binnen je team. Klinkt deze Senior SEO/linkbuilding functie als iets waarin jij je perfect thuis zal voelen? Reageer dan direct nog! Deze partij is per direct opzoek!

Wat wordt jou geboden?

* Internationale werkomgeving
* Enorme doorgroeimogelijkheden
* Team uitjes zoals dineren of bowlen
* Perfect aansluitend salaris op basis van ervaring
* Er is een game room voor gezelligheid/ontlading
* Mogelijkheid om op termijn in het buitenland te werken.

Wat wordt er van jou verwacht?

* HBO, commercieel inzicht
* Voorkeur in een Agile werkomgeving.
* 5+ jaar ervaring
* Screaming Frog & Piwik Pro
* Google Search Console
* Affiniteit met sport en / of ervaring met Sport platformen.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een bedrijf waar echte team players met een goede dosis passie streven naar de beste prestaties. Er hangt een gezonde sfeer en bedrijfscultuur waar niemand houdt van vingers wijzen. Je krijgt de vrijheid waarin je volledig vertrouwd wordt en als het ware je handtekening in je werk kwijt kunt. Het gaat juist om de meer waarde die je naar de tafel kunt brengen om de des betreffende producten beter te lanceren. Heb je ambitie om je eigen projecten op te starten, dan krijg je hier ruimte voor. Je bent je eigen ondernemer met de privileges van loondienst.

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Saïda Fakher via +31 20 570 8120. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel iemand voor deze job? Daar stellen wij interessante beloningen tegenover. Kijk op onze website bij 'Recommend a friend' voor meer informatie.

Locatie

Rotterdam

Contactpersoon

Saïda Fakher

Over het bedrijf

S
S
S
S

SAM Amsterdam

SAM Recruitment is al sinds 2007 de snelst groeiende specialist op het gebied van sales en marketing recruitment. Ons netwerk bevat de beste professionals uit sales & marketing en de sterkste merken. SAM Recruitment is werkzaam in Nederland, België en Duitsland.

Een juiste carrièreswitch

Onze passies zijn werving en selectie. Sales & marketing professionals weten dat wij een stap verder gaan. Niet alleen voor onze kandidaten en onze opdrachtgevers, maar ook voor onszelf. Wij onderscheiden ons met de volgende aspecten:

  • We beschikken over een ruime marktkennis.
  • We spreken dagelijks met de beste kandidaten.
  • We kunnen dankzij deze combinatie de beste match maken.

De specialisten van SAM Recruitment weten wat bedrijven zoeken en wat professionals willen en kunnen. Met die kennis is het maken van een perfecte match slechts een formaliteit. De ideale werkgever of collega vind je immers niet zomaar op goed geluk.

Sales en marketing vacatures

Kennis van de branche en de professionals die daarin werken is een absolute must voor efficiënte sales recruitment. Bij SAM Recruitment werken daarom gespecialiseerde teams van consultants in hun eigen niche. Op die manier leveren we de beste marketing functies. Amsterdam, het noordelijkste puntje van Friesland of het zuidelijkste puntje van Limburg als thuisbasis? Waar je ook bent, SAM Recruitment vindt marketing en sales vacatures die aansluiten bij jouw carrière.

Voor effectieve werving en selectie in sales & marketing ben je bij SAM Recruitment aan het juiste adres. Het maken van een optimale match is ons doel, zodat iedereen profiteert. Sales & Marketing hebben geen geheimen voor ons!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Opgericht

2007