Type functie

Fulltime

Geplaatst op

7 dagen geleden

Beschrijving


Electrical Engineer Scheepsinstallaties

Wat ga je doen?

Jij kent alles op het gebied van Elektrotechnisch ontwerpen en met name wil jij dit zo goed mogelijk uitwerken, zodat het project goed zal verlopen. Jij tekent en ontwerpt E-installaties voor nieuwbouw schepen voor de zee- en binnenvaart. Daarnaast reviseer jij elektrische schema's voor de serviceafdeling, bij aanpassingen. Door jouw ervaring met AutoCAD, E-plan of See Electrical kan jij iedere E-installatie tot in de puntjes ontwerpen. Vanwege de trend om steeds groenere oplossing te bedenken binnen de maritieme sector, komen er steeds vaker uitdagende projecten aan wal. Hierdoor zal geen dacht hetzelfde zijn en weet jij precies wat jou te doen staat! Je ziet het schip groeien; Van een casco tot het daadwerkelijk weg zien varen van het schip na het afronden van de laatste testen.

Wat wordt jou geboden?

Als Electrical Engineer Scheepsinstallaties kan jij rekenen op een salaris tot €53.000,-
* Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
* De mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling en groei
* Een afwisselende en uitdagende functie
* Fijn team met korte lijnen

Wat wordt er van jou verwacht?
Als Electrical Engineer Scheepsinstallaties heb jij minimaal een MBO-technische opleiding afgerond:

* MTS/ HTS werk- en denkniveau op het gebied van Elektrotechniek
* Je bent analytisch sterk en kunt goed schakelen tussen verschillende niveaus
* Je bent een goede teamspeler, maar kan ook goed zelfstandig werken
* Je bent enthousiast, gedreven en wil altijd verder leren.
* Heb jij óók nog eens ervaring binnen de maritieme sector? Dikke pré!

Waar ga je werken?

Als Electrical Engineer Scheepsinstallaties kom je te werken bij een groeiende en financieel sterke organisatie binnen de maritieme / offshore sector. Zij zijn een toonaangevende naam binnen de scheepsinstallaties en hebben een vaste, goede, naam binnen deze sector. Zij ontwerpen, onderhouden en installeren deze installaties in de binnenvaart, plezier- en zeevaart, offshore en baggerindustrie. Korte lijnen en goede communicatie onderling is belangrijk en zodoende streven zij er naar om altijd een goede sfeer te houden onder de collega's.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Luke
opnemen via (010) 754 2727 of luke.rodrigues@lmhengineering.com
Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.Over het bedrijf

L
L
L
L

LMH Engineering

LMH Engineering is gespecialiseerd in bemiddeling van Electrical, Mechanical, Maintenance en Sales Engineers in de Machinebouw, Maritiem en Offshore sector. Binnen de Maritiem en Offshore focussen wij ons tevens op de engineers met een civiele achtergrond. Onze gedreven en gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan voor jou proactief op zoek naar de vacature die je op het lijf geschreven is. Ons motto is: ‘We care, we deliver, we succeed’.

Bij LMH Engineering kijken we verder dan je CV. We kijken niet alleen naar je werkervaring, maar ook naar je persoonlijkheid en je carrière. Door onze persoonlijke begeleiding en specialisatie in Industrie, Maritiem en Oil & Gas bieden we je service op maat. Zodoende helpen we je niet aan een nieuwe baan, maar aan de volgende stap in je carrière!

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Wij helpen jou bij het waarmaken van je ambities. LMH Engineering biedt jou een persoonlijke benadering, een hoog serviceniveau en een grote verscheidenheid aan vacatures. Je wordt persoonlijk begeleid door een team van Recruitment Consultants gespecialiseerd in een bepaalde niche binnen engineering. Zij hebben een breed netwerk en gaan proactief voor jou op zoek naar een functie die jou op het lijf geschreven is. Hierbij is niet alleen je werkervaring belangrijk, maar ook je persoonlijkheid. We handelen snel en efficiënt, zodat jij in korte tijd een nieuwe uitdaging vindt.

Bedrijfsgrootte

20 t/m 49 werknemers

Opgericht

2013