Grootboekadministrateur

Page Personnel

Harderwijk, GE

FUNCTIEBESCHRIJVING
SALARIS
€3000 - €3800 / Per maand
FUNCTIETYPE
Harderwijk, GE, NL
Fulltime
LOCATIE
Harderwijk, GE
GEPLAATST
30+ dagen geleden

Ben je op zoek naar een afwisselende baan in een dynamische omgeving? Hou je er van om in een landelijk opererende organisatie te werken, waarbij je jouw expertise kan toepassen en binnen de organisatie verder kan groeien? Lees dan verder.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een nationaal opererende organisatie in de vastgoed die meerdere vestigingen telt in Nederland. Ze hebben in het midden van het land hun hoofdkantoor en een deel van het SSC (shared service center) staat in Harderwijk. Ter vervanging van de huidige collega ben ik op zoek naar een medior administrateur. De organisatie telt diverse financiële teams, waarbij dit team uit 6 financials bestaat. De sfeer intern is erg open en informeel, maar er wordt ook serieus gewerkt, waardoor er een formeel randje is.

Omschrijving
 • Je bent samen met de directe collega verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van het grootboek van de bevestigingen die bij de entiteiten passen;
 • Je zal verschillende balans en winst- en verliesrekeningen bewaken en beheren;
 • Verzorgen aangiftes BTW voor de diverse vestigingen;
 • Wekelijkse controle van de ingevoerde uren;
 • Vraagbaak voor medewerkers crediteuren- en debiteurenadministratie en daarbij het verzorgen van de wekelijkse crediteuren betalingen;
 • Je zal een actieve bijdrage leveren aan het maandafsluitingsproces en ondersteuning externe accountantscontrole.

Profiel van kandidaat
 • Je bent een proactieve, heads on kandidaat die graag het initiatief neemt;
 • Bij voorkeur heb je minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen de finance;
 • Je beheerst HBO-werk en denk niveau (bij voorkeur HBO afgerond);
 • Ervaring met ERP's is een pré;
 • Je kunt goed overweg met Excel;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Werken in een omgeving waar samenwerken, eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Je hebt interessante voorwaarden die gelden in de vastgoedsector. Je werkweek zal tussen 32-40 uur bestaan en je zal direct bij de opdrachtgever in dienst treden. Het salaris is meer dan marktconform en de secundaire voorwaarden zijn aantrekkelijk.

Over het bedrijf

Page Personnel

Page Personnel is een toonaangevend werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de rekrutering van operationele professionals voor vaste, tijdelijke en temp-to-perm posities. Onze klantenkring varieert van trotse familiebedrijven (MKB) tot multinationals en van maakbedrijven tot (financiele) dienstverleners. Of u nu op zoek bent naar een junior kandidaat of juist een ervaren operationele professional, bij ons bent u aan het juiste adres!
Samen met Michael Page en Page Executive, maakt Page Personnel onderdeel uit van het overkoepelende PageGroup. Deze holding werd vier decennia geleden opgericht in het Verenigd Koninkrijk en staat genoteerd aan de London Stock Exchange (MPI) sinds april 2001.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende disciplines:
Finance & Accounting
Secretarial & Business Support
Sales Administration
Information Technology
Supply Chain
Techniek & Engineering

BEDRIJFSGROOTTE
5000 t/m 9999 werknemers
BRANCHE
Manufacturing - Other
OPRICHTINGSJAAR
1994
WEBSITE
https://www.pagepersonnel.nl