Type functie

Fulltime

Geplaatst op

8 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving
Als glasvezelmonteur bij ENGIE Services West ben je hoofdzakelijk werkzaam op onze sitelocatie op Tata Steel IJmuiden en ben je de specialist op alle glasvezeltechnieken. Of het nou gaat om afmonteren van de glasvezelverbindingen, het meten met de OTDR, je draait je hand er niet voor om. Je zorgt voor een goede rapportage van de verrichte werkzaamheden en hebt veelvuldig zelfstandig contact met klanten. Met je servicebus en specialistisch gereedschap ben je onze ambassadeur op locatie. Het leggen van kabels wordt door ons overigens voor het merendeel uitbesteed. Je bent dus echt met je vak bezig!! Uiteraard zorg je voor een veilige werkplek. 

Buiten je werkzaamheden in renovatie- en nieuwbouwprojecten, draai je ook mee in de storingsploeg in een periodieke consignatiedienst. De storingen in reeds aangelegde systemen kun je zelfstandig detecteren en oplossen. 

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding, aangevuld met vakgerichte opleidingen op het gebied van glasvezeltechniek. Je bent in het bezit van VCA-VOL, hebt een rijbewijs B en kunt een VOG (Verklaring omtrent Gedrag) voorleggen. 

Je bent vakkundig en hebt de nodige ervaring opgedaan in de glasvezeltechniek. Bovendien straal je zelfvertrouwen uit en kun je nauwkeurig werken. Je hebt er plezier in om problemen op te lossen. Je beschikt over zeer goede sociale vaardigheden en je bent duidelijk in je (verbale) communicatie naar collega’s en klanten. Verder ben je iemand die graag zijn ervaring deelt met anderen. 

Competenties: 
  • Accuraat; 
  • Zelfstandig; 
  • Flexibel; 
  • Communicatief en sociaal vaardig; 
  • Leergierig. 

Bedrijfsprofiel
ENGIE Services West richt zich op ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties, zowel regionaal als landelijk. De regio kent veel bedrijvigheid. Denk aan de utiliteitsmarkt, de voedingsmiddelenindustrie en de chemische industrie. Je passie voor techniek kun je bij ons goed kwijt: het is de basis van waaruit we werken. We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. 

Wat bieden wij je? 
Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor de 12 storingsdiensten op jaarbasis ontvang je een meer dan prima vergoeding. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden. 

Contactinformatie
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Lilian van Son via

lilian.van.son@engie.com

of telefonisch op 06 126 183 94
Monteurs_
Additional Information
  • Main Tile: #Monteurs_NL
  • Sub Tile: #MonteursAlleuitvoerendetechnischefuncties_NL

Over het bedrijf

E
E
E
E

Engie Nederland

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Nederland
ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.


Duurzame verandering
Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren. Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen wij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij ENGIE ook zo mooi.

Waar je ons tegenkomt
Waar je ook bent in Nederland, de kans is groot dat je één van onze 6.200 collega´s ergens tegenkomt. Zo kun je onze drones zien vliegen bij het inmeten van bruggen en sluizen in Noord-Holland. Bouwen we een zonnepark in Nijmegen, maken we van Nieuw-Reijerwaard het meest duurzame bedrijventerrein van Europa. Of wie weet kom je één van onze accountmanagers tegen, die dag in dag uit onderweg zijn naar onze klanten om samen tot de beste invulling van hun energiebehoeften te komen.

Onze mensen
Vaak werk je in een team in een cultuur die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek en energie met je delen. Mensen die betrokken zijn. We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten.

Wat wij bieden
Daarom vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. En dat je arbeidsvoorwaarden in orde zijn. Naast 38 vakantiedagen en een goede pensioenregeling geven we je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met cursussen en opleidingen.  

Top Employer
ENGIE is een solide, betrouwbare werkgever met hart voor de medewerkers. Dit blijkt onder meer uit onze certificering als Top Employer. Op 7 februari 2019 maakte het Top Employers Institute de resultaten bekend van het jaarlijkse onderzoek onder een groot aantal werkgevers in Nederland. Wij zijn er trots op dat ENGIE dit jaar voor de derde keer op rij de Top Employers Nederland award heeft ontvangen. Volgens het Top Employers Institute scoort ons personeelsbeleid op alle fronten. Van talentontwikkeling tot integriteit en het creëren van een veilige werkomgeving.​

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

2001