Salaris

€2.8k - €3.2k Per maand

Functietype

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Arnhem, GE

functieomschrijving

Bedrijfsomschrijving

Dit moderne bedrijf is zeer succesvol en maakt prachtige webapplicaties voor grote A-merken.Vanwege de sterke groei zoeken wij per direct voor dit bedrijf een ervaren front-end ontwikkelaar.

Het team bestaat uit een jonge groep enthousiaste specialisten waaronder 6 backend en 5 frontend ontwikkelaars. 

Omdat de mooie opdrachten zich blijven aandienen zijn ze van plan om weer uit te breiden en het verloop bij deze organisatie is heel laag omdat het er erg prettig werken is.Zo gaan ze bijvoorbeeld heel flexibel om met elkaar en kijkt men hier niet raar op als je eens een middag afwezig bent of later start dan de andere collega's.

Er is een gedreven sfeer om met moderne PHP technologie mooie oplossingen voor de klant te maken en dat zie je terug in het eind resultaat.

Er is bij dit bedrijf veel mogelijk en er is veel ruimte voor persoonlijke groei. Ze zitten op een mooie locatie met prachtig uitzicht en het is er mooi wandelen. 

 

Functieomschrijving

We zoeken een ervaren front-end ontwikkelaar met tenminste 3 jaar recente ervaring. Het is belangrijk dat je graag met nieuwe technologie werkt en graag kwaliteit wil leveren.

Je komt met leuk collega's te werken waar het prettig kennis mee delen is. De toegepaste techniek is state-of-the art en je kunt hier met de laatste technologie werken als front-end developer.

Functie-eisen

- HBO niveau en bij voorkeur afgeronde HBO informatica opleiding (geen eis, ervaring is belangrijker dan opleiding!)
- 3 jaar (of meer) ervaring als front-end ontwikkelaar
- Uiteraard heb je uitgebreide kennis van HTML, CSS en Javascript
- Je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied
- Bij voorkeur ben je woonachtig op goed bereisbare reisafstand van Arnhem!

Arbeidsvoorwaarden

Goede voorwaarden zoals een royale bonusregeling, flexibele starttijden, veel ruimte voor eigen inbreng, uitstekende reiskosten vergoeding, en de mogelijkheid om voor bekende A-werken mooie weboplossingen te realiseren. Daarnaast binnenkort een unieke werklocatie met geweldige mogelijkheden voor jou als collega en medewerker.

Interesse in deze mooie organisatie? 

Stuur dan nu je CV aan Ivano@careervalue.nl

Inhoudelijke vragen? 06-31795833

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Ivano Colonna of mail uw CV naar: ivano@careervalue.nl.