Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving

Wil jij je (verder) ontwikkelen als specialist en werken in een organisatie die zich inzet om behandeling mogelijk te maken voor alle mensen met een verstandelijke beperking? Klopt jouw hart sneller van complexe problematiek en ben je creatief in het vinden van oplossingen? Hou jij het hoofd koel tijdens onverwachte situaties en ben je in staat om te reageren?

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij het expertisecentrum Advisium in Ermelo, een behandelcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier bieden we ondersteuning aan cliënten met een ingewikkelde zorgvraag. De regio is volop in ontwikkeling om de zorg rondom cliënten steeds meer te verbeteren.

Jij werkt vooral voor cliënten met Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG) die wonen op het zorgpark Ermelo. We werken volgens het behandelmodel Triple C, waaruit we gericht zijn op herstel van het gewone leven en niet focussen op probleemgedrag. Samen met het multidisciplinaire team worden de behoeftes van de cliënt en zijn omgeving in kaart gebracht en de zorg, begeleiding en behandeling worden daar op afgestemd.  

‘’Het zorgpark Ermelo is een heerlijke plek om te werken, het is een prachtige omgeving.  De vakgroep gedragstherapie is een fijn team, waarin collegiale bijstand en vakinhoudelijk ontwikkeling voorop staat.’’ – Irma Kolk, Gedragswetenschapper

Expertisecentrum Advisium is onderdeel van ’s Heeren Loo. Met ruim 1100 deskundigen zijn we het grootste expertisecentrum van Nederland binnen de VG en LVG. We zijn een lerende organisatie, die oog heeft voor de professional die zich inhoudelijk wil ontwikkelen ten behoeve van de mens met intensieve hulpvragen. Daarom faciliteren we het lerend vermogen en de inhoudelijke gedrevenheid van professionals.

Lees hier meer over Advisium.

Hoe ga je helpen?

Je kerntaak is om op sociaalwetenschappelijk verantwoorde wijze te komen tot een goede beeldvorming, passende ondersteuning, begeleiding en behandeling van de cliënten.

Je werkt intensief samen met de begeleiders op de woningen. Jouw rol is mediërend, samen met het team zorg je ervoor dat er een goed beeld van de cliënt gevormd wordt en dat de cliënt passende begeleiding krijgt. Het is dan ook belangrijk dat je jouw beeldvorming, analyse en advies kunt toelichten aan (persoonlijk) begeleiders, ouders en/of familie van cliënten en andere direct betrokkenen. En dat je hierbij om kunt gaan met (eventuele) weerstand en stevig in je schoenen staat.

Je werkt in een multidisciplinair team, waar jij vanuit je eigen professie je eigen inbreng hebt. Elkaar ondersteunen, ervaringen en ideeën uitwisselen en streven naar kwaliteit zijn de belangrijkste pijlers van ons team. Dit alles doen we in het belang van de cliënt. Als gedragswetenschapper lever je tevens een bijdrage aan de landelijke en regionale beleidsontwikkeling en zorgverlening door deel te nemen aan regiegroepen en werk- en projectgroepen.

Dit bieden wij

 • Je komt te werken in een betrokken team van gedragswetenschappers.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3189,- en maximaal € 5476,- (FWG 60/65) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten, een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij

Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding psychologie of orthopedagogiek, bij voorkeur aangevuld met een BIG-registratie tot GZ-psycholoog of een opleiding en registratie tot NVO-generalist. Daarnaast:

 • heb je ruime ervaring met cliënten met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag
 • beschik je over kennis van relevante behandelmethoden en de Wet Zorg en Dwang
 • ben je enthousiast over de ondersteuning voor mensen met een beperking en draag je dit op een inspirerende en constructieve wijze uit
 • ben je samenwerkingsgericht en kan je (jonge) collega’s en teams coachen, motiveren en verbinden
 • houd je je deskundigheid op peil en volg  je ontwikkelingen in het vakgebied.

Sollicitatieprocedure

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Tjitske Koopmans (Manager Advisium) via telefoonnummer 06 – 20 46 04 88.

Voor overige vragen neem contact op met de afdeling recruitment door even te bellen of een Whatsapp berichtje te sturen naar Judith van Holthe 06 - 83 27 96 65 of Chantal van Veldhuizen 06 - 20 84 80 72, wij helpen je graag verder!

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM.

Source: s Heeren Loo