GE Smallworld Ontwikkelaar - Utilities

CGI Nederland B.V.

Rotterdam, ZH

FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Rotterdam, ZH, NL
Fulltime
LOCATIE
Rotterdam, ZH
GEPLAATST
30+ dagen geleden
Wij zoeken een Geo-ICT Smallworld ontwikkelaar met interesse in de nieuwste ontwikkelingen in de Energiemarkt!

Wat ga je doen?
Wist je dat CGI het grootste bedrijf is met een eigen Geo-ICT community? Dat we ook in verschillende landen waaronder Nederland de koploper zijn op het gebied van Geo-ICT dienstverlening?
We breiden onze Geo-ICT activiteiten nog steeds verder uit. Zo zijn wij ons vooral aan het richten op de nieuwste ontwikkelingen in de energiemarkt en de daarbij horende energietransitie. Het CO2 neutraal maken van de samenleving is onze doelstelling en jij kan daar een actieve bijdrage aan leveren!
Onze Geo-ICT practise in Nederland heeft een unieke positie verworven op het gebied van GIS. We zijn de enige grote System Integrator met een practice volledig toegespitst op dienstverlening in het Geo-ICT domein. Daarnaast zijn wij partner van alle grote GIS leveranciers en werken we in alle marktsegmenten. Samen met 60 Geo-ICT collega’s in Nederland en 400 Geo-ICT collega’s wereldwijd werk je aan uiteenlopende projecten, zowel nationaal als internationaal. Aangezien dit werkveld met een grote snelheid uitbreidt, zijn wij op zoek naar versterking van ons team Geo-ICT Smallworld Development.

Wat breng je mee?
Nieuwsgierig naar de functie? Als Smallworld Ontwikkelaar werk je in een GE Smallworld omgeving aan development en consultancy.
Bouw mee aan geografische informatie systemen voor het beheren van elektriciteitskabels en hoogspanningsmasten of geef advies bij ruimtelijke analyses om te bepalen welke gasleidingen aan vervanging toe zijn. Of ontwikkel een oplossing zodat bij een grote waterleidingbreuk de monteur precies weet welke afsluiters dichtgedraaid moeten worden en welke adressen zonder water zitten.
Wij richten ons daarbij ook op de integratie met andere systemen zoals SAP, SCADA systemen, etc. Met jouw kennis van Geo-ICT lever je een belangrijke bijdrage aan innovatieve projecten. Je denkt mee met onze klanten in zowel Nederland als in het buitenland.
Herken jij je in gedrevenheid waarbij teamwork en kennisdeling voorop staan? Dan pas jij goed in ons team. En je hoeft natuurlijk niet stil te staan; Wij zorgen voor een trainingsprogramma op maat. Verder heb je de volgende kwalificaties:

• Relevante HBO/WO opleiding;
• Ervaring met programmeren bij voorkeur in Magik of Java.
Gewenste kwalificaties:
• Algemene kennis van Geo-ICT of kennis van andere GIS omgevingen;
• Affiniteit met de energie sector en de versnelling van de energietransitie;
• Ervaring met Object georiënteerd ontwikkelen.
Competenties:
• Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

For this vacancy fluent Dutch language is required.

Waar kom je terecht?
CGI is een end-to-end global ICT dienstverlener die werkzaam is in diverse markten, waarbij jij werkt vanuit het Utilities team in Nederland waar we vol inzetten op de energietransitie. Nieuwsgierig? Kijk dan ook even op onze website. Eén van de strategische pijlers is ons proximity model, dat betekent dat we nauw samenwerken met onze klanten vanuit onze kantoren door het hele land. Wij hebben ondernemerschap hoog in het vaandel en dat kenmerkt zich door een platte en toegankelijke transparante organisatie met volop ruimte

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een leuk en hecht team waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten.

Are you ready to Be part of our story?

Samen werken we aan diversiteit
CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Henry Heine (Director Consulting Services) via (06) 2049 2375 of via

henry.heine@cgi.com


Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Saira Khan via (088) 564 0000 of via

saira.khan@cgi.com

.

Benieuwd naar onze GEO-ICT pagina? Kijk dan snel op https://www.cgi.com/nl/nl/werken-bij-cgi/de-volgende-stap-in-geo-ict.

Voor meer informatie over CGI, bezoek onze website: www.cginederland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over het bedrijf

CGI Nederland B.V.

About CGI CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.
BEDRIJFSGROOTTE
2500 t/m 4999 werknemers
BRANCHE
Other/Not Classified
OPRICHTINGSJAAR
1976
WEBSITE
https://www.cginederland.nl