Functietype

Fulltime

Geplaatst op

18 dagen geleden

Locatie

Den Haag, ZH

Beschrijving

Fullstackdeveloper

SSC-ICT

Functieomschrijving
Een opschaling van enkele tientallen naar acht- tot tienduizend (!) gebruikers voor onze nieuwe webbased applicatie. Dat is de grote uitdaging waar jij en je collega's in het Digidoc-scrumteam voor staan. Eer van je werk? Reken maar. Want als fullstackdeveloper maak jij het voor drie ministeries nu en in de toekomst een stuk eenvoudiger om hun documenthuishouding op orde te houden.

Als allround programmeur krijg je een warm welkom in ons goed geoliede scrumteam. Jouw team werkt al ruim twee jaar aan Digidoc Online, het nieuwe documentmanagementsysteem op basis van IBM FileNet voor de ministeries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Financiën en Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Agile-werken is bij ons ook écht agile-werken. Elke vier weken lever je met je team een nieuwe productversie van hoge kwaliteit op. Die kwaliteit realiseren we samen, door zoveel mogelijk geautomatiseerd te testen en elkaar gestructureerd van feedback te voorzien.

Wat ga je doen als fullstackdeveloper?
  • Je gaat aan de slag met frontend-ontwikkeling, backend-ontwikkeling en testautomatisering. Kwalitatief goede code schrijven, die voldoet aan de Definition of Done, dat kunnen we wel aan jou overlaten.
  • Je draagt bij aan goed teamwork, onder andere door feedback uit te wisselen met je teamleden en je mening te geven over verbeterpunten.
  • Je speelt een rol in de overgang naar het DevOps-team waar we op den duur naartoe willen.

Resultaat van je werk heb je zeker. Jij bouwt aan een wendbare webbased applicatie waarmee we optimaal kunnen inspelen op toekomstige veranderingen. En waarmee straks duizenden ambtenaren beter en sneller informatie kunnen uitwisselen en terugvinden. Iets om trots op te zijn, toch?

Functie-eisen
  • Je hebt ten minste hbo-niveau en meerdere jaren werkervaring als fullstacksoftwareontwikkelaar.
  • Je hebt ervaring met Angular, TypeScript, JavaScript, Karma, en bij voorkeur Ionic.
  • Je hebt ervaring met Java, Maven, JUnit, en bij voorkeur Spring Boot, Java EE.
  • Je hebt ervaring met JMeter, Cucumber, Git (Bitbucket), Jenkins en SonarQube.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van FileNet en containertechnologie (zoals Docker).
  • Je kunt resultaatgericht samenwerken in een agile-omgeving, stelt je collegiaal op, staat open voor feedback en durft je mening te geven.

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 11
Salarisomschrijving: Binnen schaal 11 bedraagt jouw bruto maandsalaris tussen de € 3.279,- en € 5.039,- afhankelijk van je opleiding en ervaring, op basis van 36 uur per week. Het bruto jaarsalaris voor deze schaal, inclusief het individueel keuzebudget (IKB), bedraagt maximaal € 70.367,-.
Maandsalaris: Min €3.279 – Max. €5.039 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
Contractduur: 12 maanden
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Deze functie valt in de Functiegroep Lijmanagement. Door het Functiegebouw Rijk worden medewerkers en leidinggevenden geholpen bij het maken van resultaat- en ontwikkelafspraken in functioneringsgesprekken en krijgt men inzicht in de loopbaanmogelijkheden binnen de Rijksoverheid. Meer informatie op www.functiegebouwrijksoverheid.nl.

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen.

De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden
Vanwege interne organisatie-ontwikkelingen kan SSC-ICT momenteel uitsluitend werven op basis van een tijdelijk contract. Voor rijksambtenaren in vaste dienst is detachering mogelijk.

De wederzijdse kennismaking en selectieprocedure bestaat uit twee gesprekken en mogelijk een Talenten Motivatie Analyse (TMA). Bij een positief verloop volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek.

Digitaal solliciteren
SSC-ICT nodigt je uit op hun site te solliciteren. Via onderstaande knop verlaat je deze site ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.