Geplaatst op

20 dagen geleden

Locatie

Amsterdam, NH

Beschrijving

Wil jij snel stappen maken als developer? Doe jij graag ervaring op bij verschillende bedrijven in de regio Amsterdam?

Sterrk Detachering is per direct op zoek naar:

Fullstack Developers met een focus op PHP

In de gure winter van 2016 hebben de eigenaar van een recruitment agency en twee PHP Developers de handen ineengeslagen. Tijdens een borrel bleken zij het roerend met elkaar eens te zijn:
“de traditionele detacheringsmodellen zijn achterhaald, onpersoonlijk en onaantrekkelijk voor Developers.” Samen besloten zij het anders aan te pakken en zo werd Sterrk Detachering geboren.
Sterrk Detachering is onderdeel van de AWS Groep. Vanuit het kantoor aan het Vondelpark wordt nauw samengewerkt met de twee andere partners binnen de groep; Sterrk IT-recruitment en itvacatures.amsterdam. In totaal werken er 15 gemotiveerde collega’s aan het vernieuwen van de manier waarop er in Amsterdam aan IT-detachering en IT-recruitment gedaan wordt. Iedereen binnen de AWS Groep is hoogopgeleid, ondernemend, zorgzaam en reflectief. Er wordt geëxperimenteerd met innovatieve ideeën en het voelt als een groep vrienden die samen een bedrijf runnen.

Wij werken voor MKB(+) klanten in- en rondom Amsterdam. Zo kan je altijd op je fiets naar werk.
Onze klanten zijn voornamelijk Digital Agencies en bedrijven met een interne IT-afdeling, met teams ter grootte van 5 à 20 developers. Overal wordt je volwaardig onderdeel van het team.
Wij hebben gekozen voor een hybride vorm van detacheren middels de “3x3 regel”. Zo werk je minimaal 3 dagen per week bij de klant, duren opdrachten minimaal 3 maanden en maximaal 3x3=9 maanden. Zo zorgen wij ervoor dat we impact maken bij de klant, maar ook vaak blijven afwisselen. Iedere vrijdag werk je met het development team bij Sterrk op kantoor aan verschillende inhouse projecten. Deze zijn voornamelijk in PHP (Laravel) en JavaScript (React) ontwikkeld. Daarnaast is de vrijdag ook een dag waarin kennisdeling centraal staat. Iedereen krijgt de ruimte om hetgeen wat hij/zij die week heeft geleerd te delen me de rest van het team en we bestuderen en presenteren regelmatig nieuwe technologieën.
De eerste maand(en) die je bij ons werkt zit je altijd intern. Zo heb je de tijd om te landen in de organisatie, je vaste collega’s bij Sterrk te leren kennen, en je comfortabel te voelen om op opdracht te gaan.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij Sterrk Detachering. Wil jij je kennis verbeteren in een bepaalde techniek dan krijg je daar de ruimte voor. Ook wordt er samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld. Maandelijks blikken we terug op wat je bereikt hebt en kijken we vooruit naar wat je wilt bereiken.

Omdat het aantal opdrachten snel groeit zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Als developer bij Sterrk ben je een allrounder met de focus op PHP. Je wilt jezelf continue blijven ontwikkelen en houdt niet vast aan éénzelfde stack. Je vindt het leuk om zowel bij de klant als intern aan opdrachten te werken. Uiteraard beschik je over een goed abstraherend vermogen en ben je analytisch ingesteld. Daarnaast ben je communicatief en durf je een technische discussie op te zoeken.

PS:
Twijfel je over je kennis? Schroom niet om toch te solliciteren. Wij staan altijd open voor talent!

Het geschetste profiel van onze nieuwe collega’s:
 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Je hebt 2 jaar ervaring als webdeveloper (meer mag natuurlijk ook!)
 • Je hebt ervaring met OOP, bij voorkeur in een MVC model zoals Laravel
 • Je bent niet onbekend met Javascript en front-end libraries
 • Je voelt je verantwoordelijk voor jouw werk, ontwikkeling en carrière
 • Je snapt het verschil tussen hard werken en overwerken

Wat je van ons krijgt:
 • Tot €4.000,00 bruto maandsalaris op basis van kennis, ervaring en fulltime (40 uur)
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld, pensioenregeling
 • Gear: Macbook, 4k-scherm en ingerichte werkplek op kantoor en bij de klant
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Intensieve begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Werken in een omgeving waar vriendschappen gesloten worden en waar jij je thuis voelt

Wil jij ons beter leren kennen?
Stuur dan jouw CV naar Robbert van krimpen (robbertvankrimpen@sterrk.nl) of Wouter van den Hoven (woutervandenhoven@sterrk.nl), dan maken we graag kennis! Je mag ook bellen naar 020-2045516 of 06-20618200.
Source: Sterrk