Functietype

Fulltime

geplaatst

30+ dagen geleden

Locatie

Eindhoven, NB

Beschrijving

Software, het land van de concepten. Heb jij al heel wat concepten gezien en weet jij je goed te navigeren binnen deze concepten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Complexiteit en verschillende syntax, het kan jou niet complex en variërend genoeg zijn. Je bent samen met je DevOps/Agile team verantwoordelijk voor de oplossingen die je aandraagt en ook ontwikkelt. Gezien het werkveld waar wij ons in bevinden, is kennis van of het willen leren van meerdere programmeertalen en frameworks een tweede natuur. Je gaat werken in gebieden van software-land waar je deze met elkaar gaat verbinden en combineren. Je maakt onderdeel uit van de gehele engineering keten; analyse, ontwerp, implementatie en oplevering. Buiten het reguliere werk houd jij je relevante kennis op peil, waarbij CGI alle mogelijkheden biedt om jezelf verder te kunnen ontwikkelen.

Wat breng je mee?
Heb jij het gevoel dat je geen kans onbenut laat en het maken van constante verbeteringen niet kunt negeren? Naast dit gevoel heb jij een goed technisch inzicht waardoor je vragen, verbeteringen en requirements om kunt zetten naar een solide technische oplossing. Je weet wat je sterke punten zijn en hoe deze te benutten om jouw werk tot een succes te maken. Daarnaast is werken binnen een Agile/DevOps omgeving is jou niet onbekend. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Jouw ambitie bestaat voornamelijk uit de wil om (door) te groeien en plezier te hebben in wat je doet. Verder ben je analytisch, scherp en volg je alle ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling. Een developer met daadkracht, doortastendheid en technisch inzicht. Heb je dit in je? Dan vragen we alleen nog het volgende:
• Een afgeronde (technische) opleiding op HBO- of WO-niveau met een sterke ICT component;
• 2 jaar relevante werkervaring;
• (Werk)Ervaring met minstens één of bij voorkeur meerdere programmeertalen zoals C#, Java, C++;
• Ervaring met webtechnologie (MVC5, JSP/JSF, Typescript) en webservices (REST, WebApi);
• Ervaring met Databases, Unit Testing, Entity Framework of ervaring met andere ORM;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Waar kom je terecht?
Als Full-stack Software Developer kom je te werken voor onze unit High Tech & Electronics. CGI heeft een jarenlange relatie met een aantal grote nationale en internationale bedrijven in verschillende markten, waaronder Chemicals, Life Sciences, Food & Feed en High Tech en Health Tech. Dit zijn naast grote Nederlandse bedrijven en multinationals ook bedrijven aan de top van het MKB. Zo kunnen we jou de meest uitdagende inhoudelijke projecten bieden en kun jij jouw professionaliteit en ondernemerschap verder ontwikkelen.
Naast ons werk bij de klant, delen we ook graag kennis en discussiëren we met collega’s binnen onze actieve Developers Practice (Dev@CGI). Als Developer bij CGI, word je lid van de Dev@CGI Practice. Onze Practice heeft een actieve samenwerkingsplatform en organiseert maandelijks events voor en door eigen collega’s. Daarnaast organiseren we jaarlijks een landelijke Dev@CGI event met internationale sprekers.

Ons aanbod?
Direct een vaste baan met marktconform salaris en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy helpen we jou om de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je krijgt een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal!

Are you ready to Be part of our story?

Interesse?
Solliciteer dan direct! Nog niet overtuigd? Dan geven we je nog 6 redenen om bij CGI te solliciteren !
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Wesley Notten (Director Consulting Services) via 06 5734 4890
of via

wesley.notten@cgi.com


Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Seren Taylan (Recruitment Business Partner) via (088) 564 0000 of via

seren.taylan@cgi.comBezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over het bedrijf

Company Logo CGI Nederland B.V.
Company Logo CGI Nederland B.V.
Company Logo CGI Nederland B.V.
Company Logo CGI Nederland B.V.

CGI Nederland B.V.

About CGI CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Bedrijfsgrootte

2500 t/m 4999 werknemers

Branche

Other/Not Classified

Oprichtingsjaar

1976

Website

https://www.cginederland.nl