Full Stack Java Developer - Infrastructure

CGI Nederland B.V.

Rotterdam, ZH

FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Rotterdam, ZH, NL
Fulltime
LOCATIE
Rotterdam, ZH
GEPLAATST
30+ dagen geleden
Ben jij een ontwikkelaar die wil bijdragen aan de energietransitie? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Als Full Stack Java Ontwikkelaar draag je verantwoordelijkheid voor het gehele proces van het omzetten van wensen, problemen of vragen naar concrete oplossingen. Integratie, testen, vastleggen van kennis en beslissingen, problem management en automation zijn onderdeel van je takenpakket in SAFE of DevOps gestuurde omgevingen.
Als ontwikkelaar krijg je alle mogelijkheden om je technisch verder te ontwikkelen en samen te werken met gedreven collega's.

Wat breng je mee?
Je hebt gedurende 1 tot 2 jaar een basis opgebouwd in applicatie ontwikkeling met .Net of Java/Javascript en SQL en je wilt je oriënteren op wat nu verder. Werken in een Agile of DevOps omgeving is je niet vreemd/ben je in geinteressserd. Je bent op de hoogte van trends in applicatie ontwikkeling. Bij voorkeur heb je al wat gesnuffeld aan integratie oplossingen e.d. Je wil je meer gaan specialiseren of juist breder oriënteren. Je beschikt over minimaal een HBO diploma met een sterke ICT component.

For this vacancy fluent Dutch language is required.

Waar kom je terecht?
Als Full Stack Java Ontwikkelaar kom jij te werken voor de unit Infra van de sector VCI (Vital Civil Infrastructures). Deze unit bedient klanten die zich primair bezig houden met de vitale onderdelen van Nederland, zoals transport, weg, water, spoor en gas, water en licht. CGI helpt om deze klanten hun missie-kritische werk te kunnen doen. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee deze sector wordt geconfronteerd. Dit doen we met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen. Met duizenden collega’s wereldwijd werken wij in toegewijde teams. Hierdoor kennen we onze business en de bijbehorende uitdagingen en koppelen we dit aan onze IT-expertise. Ook beschikken wij over een uitgebreid portfolio met prijswinnende oplossingen waaronder systemen voor elektrisch rijden, slimme meterdata en smart grids.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een leuk en hecht team waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten.

Are you ready to Be part of our story?

Samen werken we aan diversiteit
CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Maurice Klein (Director Consulting Services) via (06) 1039 6297 of via

maurice.kleini@cgi.com

.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 0000 of via

saira.khan@cgi.com

.

Benieuwd naar onze Developers pagina? Kijk dan snel op https://www.cgi.com/nl/nl/werken-bij-cgi/developers-bij-cgi.

Voor meer informatie over CGI, bezoek onze website: www.cginederland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over het bedrijf

CGI Nederland B.V.

About CGI CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.
BEDRIJFSGROOTTE
2500 t/m 4999 werknemers
BRANCHE
Other/Not Classified
OPRICHTINGSJAAR
1976
WEBSITE
https://www.cginederland.nl