Functietype

Fulltime

Geplaatst op

6 dagen geleden

Locatie

Diemen, NH

Beschrijving

Functieomschrijving


Wil jij continu een organisatie en processen optimaliseren? Maak jij graag IT applicaties die impact hebben? Wil jij jezelf en Nederland in beweging houden?


Wat ga je doen als Full-stack Java Developer bij Randstad Nederland?

Als je als full-stack java developer ergens impact hebt, dan is het hier wel. Wij ondersteunen onze HR-dienstverlening met hightech apps en software, die we continu verbeteren. Zodat onze mensen ervoor kunnen zorgen dat bijvoorbeeld jouw koffer op de band terecht komt op het vliegveld, jouw pakketjes netjes op tijd worden geleverd en goed verzorgt wordt in het ziekenhuis. 
Onze innovaties volgen elkaar in sneltreinvaart op. Wij geloven in de kracht van technologie, maar wél gecombineerd met persoonlijke aandacht. En dat geldt evengoed voor onze eigen medewerkers: wij zien jouw vooruitstrevende ideeën, maar vooral zien wij ook jou. Jouw werkplezier staat voorop. 

Wij bouwen aan hechte Agile teams, waarin je alle ruimte krijgt om je ideeën waar te maken. Durf je daar wat lef in te tonen? Top. 

 • Samen met het team ontwikkelen van user stories op de backlog;

 • Samenwerken met andere online teams;

 • Devops activiteiten ontplooien zoals productie incidenten oplossen en voorkomen. Uitvoeren en automatiseren van (regressie) testen.

 • Technisch refinen van user stories.


Wie ben jij?

Jij hebt al wat jaren ervaring als software ontwikkelaar, uiteraard programmeer je voornamelijk in Java en ben je op zoek naar een plek waar je kan groeien. Daarnaast breng jij al wat ervaring met jou mee, namelijk:

 • 4 jaar aantoonbare ervaring in ontwikkelen van Java Webapplicaties en met onze stack: Java 8, HTML / CSS / Javascript / Angular, Docker Container, Amazon AWS, CI/CD, ECS

Wat hebben wij te bieden?

 • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan;

 • marktconform salaris;

 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag;

 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland;

 • goede mobiliteitsregeling en laptop;

 • een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding;

 • een interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om 2x per jaar een outperformance bonus te behalen;


Word jij onze nieuwe Full-stack Java Developer?

Solliciteer gemakkelijk via de button. Vragen? Neem dan contact op met Floris van Herpen, Senior Stafspecialist via floris.van.herpen@randstadgroep.nl.


 


Over het bedrijf

Tempo-Team Corporate Recruitment

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Branche

Staffing/Employment Agencies

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Referral bonus, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Vakantiedagen

Opgericht

1969

Website

https://www.tempo-team.nl