Functietype

Fulltime

Geplaatst op

11 dagen geleden

Locatie

NH

functieomschrijving

Functieomschrijving

Met jouw expertise zorg je als java developer voor de meest plezierige en efficiënte klant ervaring. Met jouw state-of-the-art-systemen verbeter je onze business en maak je echt impact!


Want als je in ons tech team werkt, houd je jezelf en Nederland in beweging. Wij zijn continu bezig onze business en processen te optimaliseren, zodat we onze klanten en kandidaten meer gemak, snelheid en transparantie kunnen bieden. Impactvolle tech, daar doen we het voor. Artificial intelligence, machine learning en innovatieve zoek oplossingen. Zoek oplossingen? Yes! Solliciteren moet makkelijk en leuk zijn. Toch? Daar kan jij aan bijdragen!
 
wat ga je doen?
Met jouw slimme en gave oplossingen breng je mensen en werk dichter bij elkaar. Samen met jouw team uiteraard. Binnenstromende functionele vragen vertalen naar technische creatieve oplossingen. Daar mag jij je in gaan vastbijten.

Jouw focus bij ons zal liggen bij het 'self-service portaal' voor klanten, waar onze producten en diensten digitaal worden aangeboden aan onze klanten. Een portaal wat wij continue willen doorontwikkelen en dus ook onze digitale proposities. En wat daar voor nodig is, daar komen we samen achter. En hier krijg je de ruimte om die vaardigheden en technieken eigen te maken. Continue blijven leren vinden wij erg belangrijk. Jij ook? Alleen dan kan je namelijk die state-of-art-oplossingen maken die onze digitale dienstverlening verbluffend efficiënt én persoonlijk maken.

Dat 'persoonlijke' is iets wat in onze hele bedrijfscultuur doorleeft. Tech én touch. Wij willen future proof zijn door de nieuwste innovaties te combineren met een persoonlijke benadering. Want solliciteren en werk is mega persoonlijk toch? Dat snappen we allemaal.  
 
waar werk je?
We werken 50/50 vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam (Diemen) en thuis. Een ondernemende agile omgeving waar we in meer dan 25 DevOps-teams continu experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw team bestaat uit vier tot zes softwareontwikkelaars, designers, analisten en testers.
Daarnaast werken we vanuit tribes. Door met meerdere tribes aan eenzelfde product of dienst te werken, ontstaat er een interessante kruisbestuiving tussen collega's van allerlei teams en disciplines binnen én buiten onze it afdeling. Zo houden we elkaar scherp en inspireren we elkaar. Maar natuurlijk blijf je binnen je eigen chapter met andere java developers ook brainstormen over ontwikkeling en technische problemen én schakel je met stakeholders in de organisatie, van product owners, security officers en directeuren; maar ook met eindgebruikers, recruiters, marketeers en kandidaten.


Wat ongetwijfeld ook bijdraagt aan ons succes, is de diversiteit binnen onze teams. Zo zijn de vrouwen bij ons op de IT afdeling goed vertegenwoordigd met ruim 30% en zijn de nationaliteiten niet meer op twee handen te tellen. Wij zijn er trots op, want we weten: gemengde teams – in de meest brede zin van het woord – presteren beter.
 
over jou
Jij hebt jouw programmeer kennis al kunnen toepassen op projecten, een eerste baan of een opdracht en bent er nu aan toe om jouw technische kennis te verbreden of te verdiepen. Top. Dat kan hier. Wij vinden groei heel belangrijk. En dit ook:

 • je hebt de passie om te (leren )programmeren in Java en in andere programmeertalen;
 • je denkt graag mee over hoe wij een functionele vraag naar een creatieve oplossing kunnen vertalen;
 • je begrijpt wat we bedoelen met het woord agile en hebt hier al ervaring mee of wil die graag opdoen;
 • je durft met collega’s op verschillende niveaus gesprekken aan te gaan en met overtuiging over jouw oplossingen te praten;
 • je hebt gefundeerde kennis van Java en hebt deze al in de praktijk toegepast

Ben je al even als developer aan het werk, maar vooral op zoek naar meer uitdaging, ruimte voor creativiteit en een omgeving waarin naar jouw input geluisterd wordt? Dan zien we je sollicitatie ook zeker graag tegemoet!

 
waarom IT bij ons?
Als je als java developer ergens impact hebt, dan is het hier wel. Wij ondersteunen onze HR-dienstverlening met hightech apps en software, die we continu verbeteren. Zodat onze mensen ervoor kunnen zorgen dat bijvoorbeeld jouw koffer op de band terecht komt op het vliegveld, jouw pakketjes netjes op tijd worden geleverd en goed verzorgt wordt in het ziekenhuis. Onze innovaties volgen elkaar in sneltreinvaart op. Wij geloven in de kracht van technologie, maar wél gecombineerd met persoonlijke aandacht. En dat geldt evengoed voor onze eigen medewerkers: wij zien jouw vooruitstrevende ideeën, maar vooral zien wij ook jou. Jouw werkplezier staat voorop. 
 
Wij bouwen aan hechte teams, waarin je alle ruimte krijgt om je ideeën waar te maken. En om jezelf te ontwikkelen. Durf je daar wat lef in te tonen? Top. Wij bieden je volop mogelijkheden om te groeien. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. De enorme diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland biedt jou als developer interessante perspectieven. Wist je dat 80% van ons hoger management binnen onze eigen organisatie is opgeklommen? Kom erbij en groei!
 
wat wij te bieden hebben?

 • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan;
 • een leer/werktraject;
 • een bruto maandsalaris tussen €2500 en €4500 (afhankelijk van je werkervaring);
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag;
 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland;
 • goede mobiliteitsregeling en laptop;
 • een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding;
 • een interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om 2x per jaar een outperformance bonus te behalen;

word jij onze nieuwe java developer?
Helemaal zin om bij ons te beginnen? Solliciteer makkelijk via de button. Vragen? Neem dan contact op met Paul van Os, Talent Acquisition Specialist via paul.van.os@randstadgroep.nl.


Over het bedrijf

Company Logo Randstad Corporate Recruitment
Company Logo Randstad Corporate Recruitment
Company Logo Randstad Corporate Recruitment
Company Logo Randstad Corporate Recruitment

Randstad Corporate Recruitment

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

Meer dan 10000 werknemers

Branche

Staffing/Employment Agencies

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Vakantiedagen

Opgericht

1960

Website

https://www.randstad.nl