Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Rotterdam, ZH

Beschrijving

Ben je een C# .NET developer met circa 0 tot 2 jaar ervaring en op zoek naar een nieuwe baan als web developer in Rotterdam? Bij een organisatie waarbij je inhouse kan werken maar wel de afwisseling hebt van telkens nieuwe projecten voor externe klanten? En het liefste een organisatie waar je de zekerheid en mogelijkheden hebt die horen bij een groot bedrijf maar waarbij je tevens de informaliteit en vrijheid hebt van een kleine club? Daarbij natuurlijk een goed salaris, uitstekende pensioenregeling, onkostenvergoeding, de nieuwste versie van de Iphone of Samsung, plus laptop. En de mogelijkheid voor een leaseauto spreekt jou ook wel aan? Nieuwsgierig? Lees dan verder!  

Voor een bedrijf in het centrum van Rotterdam zijn we op zoek naar een junior/medior .NET C# developer. Ondanks dat het bedrijf deel is van een veel grotere organisatie, opereert het als een relatief zelfstandige unit. Hierdoor kun je als werknemer de voordelen plukken van de stabiliteit en mogelijkheden van een groot bedrijf maar is er nog steeds sprake van de vrijheid en informaliteit die kenmerkend zijn voor een kleiner bedrijf. 

Zo sta je als software developer aan het roer van je eigen projecten en ben je van A tot Z betrokken. Dit betekent dat je intensief klantcontact hebt en samen binnen een kleinschalig team het project verder uitwerkt. Hierbij heb je dan alle vrijheid om met suggesties te komen over bijvoorbeeld welke technieken er toegepast moeten worden of welke functionaliteit wellicht nog meer van toegevoegde waarde zou kunnen zijn voor de klant. Er wordt dan ook van je verwacht dat je communicatief vaardig bent en het leuk vindt om op functioneel niveau mee te denken met de klant en de vraag hoe dit te vertalen naar de techniek.

Het IT team bestaat momenteel uit 10 IT’er waarvan 6 .NET developers. De projecten die er gedaan worden zijn tastbaar en zijn met name van invloed op het naleven van de regelgeving omtrent de kwaliteit van de arbeid en het milieu. In dat opzicht werk je dus ook nog eens aan producten met een maatschappelijk belang. 

Wat ze vragen:

  • HBO/ WO opleiding 
  • Minimaal 1,5 jaar werkervaring met web development (.NET C#, ASP.NET)
  • Zowel back- als frontend willen programmeren (full stack)
  • En iemand die communicatief vaardig is en openstaat voor klantcontact 

Wat ze buiten inhouse werkzaamheden, vrijheid, persoonlijk inbreng, afwisseling, informele cultuur, maatschappelijk raakvlak nog meer bieden:

  • Je kunt je verder ontwikkelen in o.a. .NET C#, ASP.NET, MVC, SQL Server, HTML, JavaScript, CSS, Knockout, JQuery, SCRUM
  • Je maakt deel uit van een leuk en sociaal team
  • Je hebt een vast salaris van tussen de 30k en 40k per jaar plus de hierboven genoemde voordelen zoals de mogelijkheid tot een leaseauto. 
  • Je komt te werken in een schitterend kantoorpand en kantooromgeving 
Klinkt dit interessant? Reageer dan met je ge-update CV naar mark@blaakselectie.nl of bel ons op het nummer 010 - 737 1260 voor meer informatie.