Type functie

Fulltime

Geplaatst op

4 dagen geleden

Beschrijving

Wil je als Front-End Developer aan de slag? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging met afwisseling en zelfstandigheid in een zelfsturend team dat verantwoordelijk is voor de bedienings-apps van het klimaat in gebouwen en in kassen? De klant heeft aan ambitie geen gebrek en wilt baanbrekend zijn binnen hun segment. Hoe zij dit willen doen? Daar vertel ik je graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Je werkt als Front-End Developer samen met Product Owners, Architecten, (Embedded) Software Ontwikkelaars, Support medewerkers en Test Engineers aan de ontwikkeling van onze producten. Als Front-End Developer ben je in staat om met HTML/CSS en client-side scripting intuïtieve en responsive web applicaties te bouwen. Je gaat op zoek naar web gebaseerde oplossingen in een high-tech omgeving en hebt sterke analytische vaardigheden, waardoor je in staat bent het werkveld snel eigen te maken.

We zoeken iemand die analytisch is ingesteld en daardoor gemakkelijk overzicht houdt over afhankelijkheden tussen systeemcomponenten. Je bent niet bang voor een testopstelling met hardware componenten en hebt kennis van en ervaring met het Angular framework en C#.

Als Front-End Developer ben je:

 • Iemand die het leuk vindt om te leren over nieuwe producten en technieken
 • Iemand met HBO/WO werk- en denkniveau
 • Enkele jaren ervaring als Front-End Developer
 • Iemand die interesse of ervaring heeft in Agile werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Daarnaast ben je:

 • Een leuke sympathieke collega
 • Iemand die graag meedoet met één van onze sportieve activiteiten, een hackathon of teametentje
 • Fulltime beschikbaar (40 uur)

Wat krijg je ervoor terug:

 • Werken in een team van sterke developers waar je (hoogstwaarschijnlijk ook) veel van kunt leren
 • Veel flexibiliteit (remote in overleg)
 • Uitstekende arbeids- en salarisvoorwaarden
 • Vakantiedagen om zo een goede balans te hebben tussen werk en privé

Interesse? Neem contact op via de link!


Over het bedrijf

C
C
C
C

Computer Futures

Computer Futures is hét recruitmentbureau voor techspecialisten die op zoek zijn naar een nieuwe tijdelijke of vaste uitdaging. Voor bedrijven en opdrachtgevers fungeert Computer Futures als waardevol adviseur op HR-gebied. We beschikken over een uitgebreid netwerk aan opdrachtgevers en bedrijven in de sectoren Banking & Finance, Education, Energy, Engineering, Healthcare en IT.

We hechten veel waarde aan diversiteit – zowel intern als extern – en aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Computer Futures bevordert en ondersteunt een gelijkere man-vrouwverhouding in de techsector.

Computer Futures is onderdeel van SThree: wereldleider op het gebied van recruitment. Computer Futures is opgericht in 1986 in Londen en heeft op het moment meer dan 600 medewerkers bij zich werken. Deze medewerkers zijn verspreid over 55 kantoren in 21 landen.

Computer Futures biedt een uitgebreid trainingsprogramma dat wordt beschouwd als het beste trainingsprogramma binnen de recruitmentbranche. Je krijgt de mogelijkheid om van je van onderaan helemaal op te werken tot manager, of een ander pad dat je ambieert. Zo zijn veel van onze managers opgeklommen van trainee, tot consultant, tot het niveau van principal consultant of manager, of nog verder. The sky is the limit!

Ben je op zoek naar een carrière waarbij je wordt beloond voor je harde werk, waarbij je een uitstekend opleidingstraject kunt doorlopen en waarbij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat? Dan kan Computer Futures heel goed jouw plaats zijn! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Opgericht

1986