Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een zelfstandig accountants- en advieskantoor met ruim 20 medewerkers en is gevestigd in het Gooi. Vanuit het kantoor bedienen zij een brede klantenkring. Hiërarchie is beperkt tot het nemen van beslissingen en de lijnen zijn kort. Als kantoor streven zij continue naar een kwalitatieve dienstverlening en word er veel aandacht gegeven aan het onderhouden van kennis en vaktechniek zodat de klanten goed kunnen worden bediend.

Functieomschrijving
Je bent klaar met je opleiding fiscale economie of fiscaal recht en wilt meters gaan maken in de praktijk en daarbij je kennis vergroten door samen te werken met een ervaren belastingadviseur. Past dit bij jou? Dan horen we graag wie je bent!

In je rol van junior fiscalist vervul je hier een ondersteunende rol naar de senior fiscalist. Zo ga je (concept) aangiften opstellen, verzorgt bijbehorende correspondentie en dossiervorming. Je bereidt bezwaarschriften voor. Vanaf je 1e week sta je in contact met klanten en is er een ervaren collega nabij zodat je de begeleiding kan krijgen die nodig is. Naarmate je meer bedreven bent in de werkzaamheden zal je zwaardere opdrachten krijgen net als meer ruimte om zelfstandig te werk te gaan.

Functie-eisen

Beschik je over:

  • Een afgeronde Master Fiscaal Recht of Fiscale economie;
  • Enige ervaring in de fiscale praktijk is een pre maar geen eis;
  • De ambitie om je verder te ontwikkelen in het vak;
  • Gezonde werklust, leergierigheid en kan je jezelf goed onder woorden brengen?

Dan hebben wij hier een leuke baan voor je!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Fiscalist
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden
Startsalaris ligt rond de € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis bij aanvang. Daarnaast kennen ze hier goede aanvullende voorwaarden waaronder een goede studiekostenregeling, flexibele werktijden en een goede sfeer waarin je al snel je verantwoording kan nemen.

Source: Rousch