FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Fulltime
LOCATIE
Eindhoven, NB
GEPLAATST
30+ dagen geleden

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar
 
Financieel Medewerker
(Eindhoven, Renault, Dacia en Nissan-dealer Stern)

 

Voor onze financiële administratie op ons kantoor in Eindhoven zijn wij op zoek naar een leuke enthousiaste collega die wil meewerken in een klein en energiek team. In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor een tijdige, juiste en volledige verwerking van mutaties in crediteuren administratie, bank en kassen en verricht je ondersteunende werkzaamheden voor de financiële afdeling. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Heb jij een autohart en wil je werken bij een van de grootste automotive concerns in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent altijd in beweging
Als Financieel Administrateur ligt jouw focus op administratieve taken welke noodzakelijk zijn voor juiste en volledige administratie.
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Coderen en inboeken van inkomende facturen
  • Beantwoorden van vragen vanuit vestigingen en uitzoeken facturen
  • Boeken van de bank- en kasmutaties
  • Facturatie van kosten/doorbelastingen aan derden
  • Beheren van tussenrekeningen
  • Wagenpark administratie (incl. aan-en afmelden verzekering)
  • Balansdossier opmaken voor verantwoordelijke onderdelen
  • Ondersteuning bij maand-kwartaal- en jaarafsluiting
  • Ondersteuning bieden bij afwezigheid van collega's


Herken jij jezelf hierin en zoek jij een uitdaging met toekomstmogelijkheden bij een informeel autobedrijf waar jouw mening er ook echt toe doet? Lees dan verder en reageer snel!

Groei met ons mee
Wij hebben de ambitie om in Nederland de meest gewaardeerde en aanbevolen aanbieder van oplossingen te worden voor individuele mobiliteit. Met 1.750 collega’s met een autohart, 64 verkooppunten en een modern digitaal platform plaatsen wij dagelijks de mobiliteit van onze klanten voorop. Een mooie uitdaging, want de auto heeft voor hen allemaal een andere betekenis. Maar een ding hebben ze gemeen, een auto geeft je een gevoel van vrijheid! Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen?
Je komt te werken in een prettige en informele werksfeer met gemotiveerde en ervaren collega’s. Wij zorgen er voor dat jij jouw werkzaamheden goed kan uitvoeren in een fijne werkomgeving! Naast een passend salaris bieden wij ook goede overige arbeidsvoorwaarden, zo kun je gebruik maken van onze bedrijfsfitness regeling. Stern is een ambitieuze organisatie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen, intern door te groeien en aanvullende opleidingen/cursussen te volgen.

Jouw ambities
Wij zoeken voor de functie van Financieel Medewerker een accurate en zelfstandig werkende fulltime kandidaat met een goed cijfermatig inzicht. Je beschikt over minimaal MBO plus werk- en denkniveau, aangevuld met een (financieel) administratieve opleiding. Ook heb je minimaal 3 werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over een sterk proactieve, daadkrachtige, spontane en initiatiefrijke instelling en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben jij woonachtig in de regio Eindhoven.

Ben je een echte teamplayer, word jij blij van een prettige werkomgeving en aansprekende auto’s van het merk Renault, Dacia en Nissan? Ga je door tot je klus is afgerond? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Stern. Altijd in beweging
Renault, Dacia en Nissan-dealer Stern is dé Renault, Dacia en Nissan dealer in de regio Zaandam, Waterland, Noord-Brabant en regio Utrecht. Veel technologieën uit bijvoorbeeld de F1 afkomstig zitten tegenwoordig in een van de vele Renault modellen. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Renault, Dacia en Nissan-dealer Stern maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V.
Stern is een van de grootste automotive concerns in Nederland. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 1.750 medewerkers een omzet van bijna € 1.000 miljoen op jaarbasis. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern zeventien toonaangevende automerken en het netwerk van Stern telt 75 vestigingen met een nagenoeg landelijke dekking. Naast de dealerbedrijven biedt Stern ook aanvullende diensten, zoals leasing, verhuur, schadeherstel en bedrijfswageninrichting- en bestickering. Binnen Stern werken betrokken en kundige medewerkers en er hangt een informele werksfeer, waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Stern biedt zijn medewerkers voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden ook tussen de diverse bedrijfsonderdelen.

Ben jij onze nieuwe Financieel Medewerker bij Renault, Dacia en Nissan-dealer Stern in Eindhoven?
Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek!

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op Melanie Moors, Hoofd Financiële Administratie, via telefoonnummer 06-41541848.

 

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.