Financieel klantadviseur SNS

Olympia

GRONINGEN, GR

FUNCTIEBESCHRIJVING
SALARIS
€1733
FUNCTIETYPE
GRONINGEN, GR, NL
Tijdelijk dienstverband, Freelance, Fulltime
LOCATIE
GRONINGEN, GR
GEPLAATST
30+ dagen geleden
Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag via Olympia en je werkt bij Webhelp voor het project SNS. Webhelp verzorgt voor meerdere bedrijven het klant contact. Denk hierbij aan de NS, KPN, Bol.com, ING en dus SNS. Het is gevestigd aan de Eemsgolaan in Groningen en is makkelijk te bereiken vanuit Groningen, Assen, Hoogezand, Haren, Roden en Leek. 

Functieomschrijving

Ben jij de persoon die snel tussen kan schakelen tussen verschillende systemen? Heb jij altijd al willen weten hoe het bij een bank te werk gaat? En dan ook nog eens gratis je WFT certificaten halen? Solliciteer direct op deze vacature. Want wij zijn voor de SNS opzoek naar financiële klantadviseurs.

Als financieel klantadviseur ben jij de expert die alles weet over de producten en diensten van SNS. Hierdoor krijg je allerlei vragen binnen. Het kan gaan over de bankrekening, spaarrekening of bijvoorbeeld de verzekering die de klant heeft lopen of graag zou willen afsluiten. Dit maakt jouw werk alles behalve saai.

Voordat je gaat starten, moeten we zeker weten dat je alles weet met betrekking tot de Wet Financieel Toezicht. Daarom ga je op onze kosten twee WFT’s halen. Namelijk WFT basis en WFT schade particulieren. Als je beide WFT’s hebt gehaald, word je natuurlijk niet gelijk de lijn ingegooid. Je krijgt dan nog een betaalde training van vier weken. Waarin jij klaar wordt gestoomd tot een echte SNS expert. De training is gedeeltelijk zelfstudie. Je kan dus leren wanneer het jou uitkomt.

De openingstijden van het klantcontact center is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur t/m 21.00 uur en zaterdag zijn de openingstijden van 09.00 uur t/m 17.00 uur. Verder heb je geen verplichte beschikbaarheid voor de avonden en/of weekenden. Je zal samen met de rest van het team een rooster opstellen. Welke is afgestemd op wie wanneer kan werken. Vanaf 20 uur kan je aan het werk bij de SNS. Je kan dus zowel parttime als fulltime aan de slag.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over goede sociale en uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent klantgericht en commercieel ingesteld;
 • Je kunt je in de klant verplaatsen door goed te luisteren en je kan inventariseren wat de wensen zijn van de klant.

Arbeidsvoorwaarden

 • Mooie doorgroeimogelijkheden;
 • GRATIS je WFT Basis en Schade Particulier opleidingen behalen;
 • Een flexibele training;
 • Bruto startsalaris van € 10,74 per uur;
 • Een goede reiskostenvergoeding én parkeergelegenheid;
 • Naast het salaris bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op;
 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Werken in een leuk en zelfstandig team.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek. Ook kan je direct solliciteren via de sollicitatiebutton! Mocht je nog vragen hebben, dan kan je ook contact opnemen met Megan via 06-10539499 of via webhelpgroningen@olympia.nl.

Over het bedrijf

Olympia

Wij zijn Olympia. Dagelijks bieden we werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen. Dit doen wij door werk beschikbaar te maken dat ertoe doet. Werk waarmee mensen betekenis geven aan hun leven of dat van anderen. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Met ruim 130 vestigingen is Olympia lokaal aanwezig om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. Met onze 700 medewerkers zorgen we voor verbonden mensen en blije opdrachtgevers.

BEDRIJFSGROOTTE
1000 t/m 1499 werknemers
BRANCHE
Telecommunications Services
SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDEN
Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Vakantiedagen
OPRICHTINGSJAAR
1969
WEBSITE
https://www.olympia.nl